JK satsar på 3000 i klacken

Klackpaketet är mycket populärt att vi förlänger perioden för försäljningen. Erbjudandet gäller till på onsdag 18 oktober klockan 23:59 eller tills biljetterna är slut. Vi har endast 500 platser kvar innan vi når Järnkaminernas målsättning med 3000 i klacken den 22 oktober. Här kommer du till erbjudandet.

Det börjar dra ihop sig i slutspurten av Allsvenskan och Djurgården är i högsta grad med och slåss i toppen och de så åtråvärda europaplatserna. Efter landslagsuppehållet återstår endast två hemmamatcher på Tele2 Arena innan det är dags att summera 2017, och när det görs vill Järnkaminernas ordförande Viktor Adolfsson att man avslutar med stil och klass.

Satsar på 3000 i klacken hemma mot Häcken

Nästa hemmamatch är söndagen den 22 oktober 17:30. Ett Häcken som är med och slåss i toppen, men som gick på en nit hemma mot AIK med 1-6 och kryssade borta mot Östersund i senaste omgången. JK satsar på att bli över 3000 personer i klacken den här matchen och Viktor Adolfsson tycker att det borde vara en självklarhet för alla medlemmar att sluta upp i klacken de sista två matcherna.

– Jag vill passa på att ge en eloge till alla som stod i klacken i derbyt mot Hammarby. Främst de första 20 minuterna under derbyt skapades en stämning som var av absoluta toppklass och kanske något av det bästa som presterats från klacken sedan flytten till Tele2 Arena. Det vill jag att vi bygger vidare på och tar med oss in i matchen mot Häcken, säger Viktor Adolfsson

– Vi går mot ett riktigt rekordår supportermässigt. Medlemsrekordet för JK slogs redan i början av september, och nu inför derbyt mot Hammarby passerade vi en riktig milstolpe när vi för första gången passerade 5000 medlemmar. Med 5000 medlemmar så tycker vi i JK att det vore på sin plats att 3000 av dessa sluter upp i klacken och sjunger fram laget till tre poäng hemma mot Häcken och även mot Jsödra. Jag rekommenderar alla som har planer på att stå i klacken de två sista matcherna att kolla in vårt klackpaket som Djurgården tog fram efter att vi blev 5000 medlemmar. Grymt bra med båda matcherna för 120 kr.

– Jag hoppas också att folk passar på att ta sig till Uppsala när vi möter Sirius borta. En kort resa men stödet på plats är oerhört viktigt de sista omgångarna. Sista matchen mot Kalmar kommer att bli riktigt rolig. Redan nu bokas det upp bussar för fullt och jag tror vi kommer få se väldigt många djurgårdare på plats. Land och rike runt för DIF, avslutar Viktor Adolfsson.

Just nu har det sålts över 2500 klackbiljetter till matchen mot Häcken.


Här kan du boka klackpaketet till matcherna mot Häcken och Jönköping Södra för 120 kr.

Vill du boka vanlig biljett bokar du här

l