JK:s ordförande uppmanar ”Ge allt för Djurgår’n”

Imorgon kväll är det äntligen dags! Årets hetaste fotbollsmatch mot våra ärkerivaler sedan 1891.

Vi behöver inte diskutera vilka som står på andra sidan, vilka som är avstängda eller vad som hänt hittills under säsongen. Det är vi mot rubbet som gäller. Är du Djurgårdare och kliver in på Tele2 Arena har jag bara en uppmaning: Ge allt och sjung för Djurgår’n hela matchen. Minst 20 000 Djurgårdare ska skapa ett galet drag matchen igenom.

Det gamla Djurgårdsuttrycket ”utan offer – ingen seger” passar ganska bra in på hur vi vill att det ska vara på våra läktare. Alla ska vara villiga att offra sin röst för att stötta sitt lag till tre poäng och mer än så. Låt telefonen stanna i fickan matchen igenom, för du vill väl hellre vara den som bidrog till målet istället för att ta den perfekta bilden?

Vi har sett det många gånger förr, senast kanske mot IFK Norrköping hemma då vi verkligen sjöng in 2-2-kvitteringen. Vi kör på i det tempo vi vill att spelarna ska hålla. Det där trycket som får våra krigare att sätta den extra pressen som krävs, ta den där extra löpningen eller gå in lite extra hårt i den där duellen. När det går tungt på planen ska vi bara öka och få spelarna att lyfta igen.

Från motorn på Sofialäktaren via Slakthuskurvans bestämda stämmor. Nu ska hela arenan eka av våra sånger och blåsa bort de svartgulas försök till att göra sig hörda på vår hemmaplan.

Var inne på läktarna senast 18:30 och se till att bidra till stämningen under hela matchen. Sjung, skrik och lev dig med i stämning och matchen. Gör allt du kan och lite till.

Ge allt för Djurgår’n!

Viktor Adolfsson
Ordförande Järnkaminerna


Det finns ett fåtal biljetter kvar till Sofialäktarens övre del! Här bokar du biljett till matchen.

Attachment

l