JK:s uppmaning – kom i tid till söndagens derby

På söndag är det dags för årets sista derby när Hammarby gästar Tele2 Arena. För första gången på många år spelar Djurgården ett hemmaderby på en helgdag. Matchen börjar redan 15:00 på söndag och vi vill därför passa på att uppmana alla Djurgårdare att ta sig in tidigt på arenan för att skapa en bra inramning i ett tidigt skede. Tänk på att det kommer vara köer och visitering vid arenan och att det därför kan ta längre tid än normalt att komma in.

 

När Järnkaminerna och Sofialäktaren uppmanade till supportrarnas halvlek inför bortaderbyt mot AIK skapades en fantastisk stämning timmar innan matchen sparkades igång. Vi hoppas att samma inramning sker nu på söndag. I dagsläget har det sålts närmare 23 000 biljetter och det återstår biljetter i kurvorna mot norra läktaren och på södra övre.

– Supportrarnas halvlek blev riktigt lyckad och vi skapade en grym atmosfär på den södra läktaren. Nu vill vi uppmana folk att skippa den sista ölen och vara inne på arenan i god tid före matchstart för att peppa spelarna. Kom hellre 14:15 än 14:30, säger Viktor Adolfsson.

– Vi har ju haft ett par riktiga toppar supportermässigt i år med fantastiska bortaföljen och bra drag på Sofialäktaren. Nu ser vi fram emot en fullsatt klack på två etage som pumpar på med sång i 90 minuter. Min uppmaning till dig som ännu inte skaffa biljett till derbyt är att fixa det nu. Det återstår ännu några hundra biljetter på södra övre, när de är slut så kommer vi ha en riktigt bra klack på söndag, avslutar Viktor Adolfsson [Här köper du biljett till södra övre]

Järnkaminerna samlas från 11:00 på En Arena som ligger bredvid Globens t-banestation.

Varmt välkomna på söndag 15:00.


Attachment

l