Julia Westergren slutar

Julia Westergren debuterade för Djurgården i Elitettan som 17-åring. 2016 drog hon av ett korsband i vänster knä och 2017 fick tillbringas med rehabträning. 2015 hann hon med två matcher i Svenska Cupen innan hon skadade menisken i samma knä och under rehaben tänjde hon även ut ett ledband. Nu väljer Julia, som fyller 20 år i vinter, att lägga ner fotbollskarriären och satsa på studier på Handelshögskolan.

– Det känns jättetråkigt. Jag har spelat i Djurgården sedan jag var fem år och målet har varit att komma så långt som möjligt, men nu vågar jag inte lita på knäet och då är det inte kul att spela. Så det blir att fokusera om och satsa på skolan, sen får vi se om jag provar på fotbollen igen med tiden, säger Julia.

– Julia har alltid bidragit med positiv energi till gruppen, tyvärr har skador satt stopp för henne. Om hon vill ta upp satsningen senare i livet har hon alla möjligheter att gå väldigt långt som fotbollsspelare. Vi önskar henne stort lycka till på Handels och i sin civila karriär, säger tränaren Joel Riddez.

Attachment

l