Julian Kristoffersen klar för Hobro

Djurgården och den danska Superliga-klubben Hobro IK är överens om en övergång av Julian Kristoffersen.

Den 21-årige norske anfallaren kom till Djurgården från FC Köpenhamn i augusti förra året och skrev på ett treårskontrakt. Sedan dess har det blivit tre inhopp i Allsvenskan och en match i Svenska Cupen (ett mål).

– Vi säljer Julian till Hobro och han blir omgående deras spelare. Det är en bra lösning för alla parter. Han har visat gott gry och utvecklats som fotbollsspelare hos oss trots att speltiden har varit begränsad, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

– Jag har haft en bra tid här, Stockholm är en trevlig stad och Djurgården är en fin förening. Jag fick göra en A-lagsmatch från start i cupen och då gjorde jag mål och jag har gjort mål i så gott som alla U21-matcher jag har spelat, så jag tycker att jag har gjort vad jag har kunnat, säger Julian Kristoffersen.

Vi tackar Julian och önskar lycka till i den fortsatta karriären.

Attachment

l