Julian Kristoffersen tillbaka i spel

Efter en längre periods frånvaro på grund av en envis knäskada var Julian Kristoffersen tillbaka i träning med laget igen under onsdagen. En välkommen återkomst på planen för den norske anfallaren som trivdes med att få rulla boll igen efter hårt slitande med fysteamet.
– Det kändes väldigt bra att vara tillbaka igen och det var inga problem med knäet. Det var ”dejligt” att få spela fotboll igen och jag har tränat på hårt med Christian och Kalle så konditionen är bra, konstaterar Julian som kört rehab under i stort sett hela februari.
– Det tog längre tid än jag trodde och det blev en hel månad vid sidan om. Så jag har verkligen längtat efter att få komma igång igen.

Med hela truppen frisk blir konkurrensen knivskarp om platserna men Julian är redo att kriga om en plats på topp i startelvan.
– Det är en tuff konkurrens i laget nu så det är upp till mig att prestera bra och visa att jag ska spela matcher.

Nu närmast väntar Jönköping på lördag. En match som kanske kommer lite för tidigt för Julian men han hoppas självklart på seger även om han flaggar för att det kan bli tufft.
– Vi spelade ju mot dem i höstas och de var duktiga på att försvara sig då. Nu har det ju hänt en del med deras lag men det lär bli en ny, svår match och vi kommer säkert behöva jobba hårt får att ta oss igenom deras försvar. Så det blir nog en tight match men samtidigt är det en match vi ska vinna, avslutar han.

Attachment

l