Kevin Walker förlänger med DIF

Det blir tre nya år i Djurgården för Kevin Walker. DIF:s hårt arbetande järnkamin på det centrala mittfältet har haft diskussioner om framtiden med sportchef Bosse Andersson under hösten och nu är allt påskrivet och klart, enligt en glad Kevin.
– Det känns fantastiskt och väldigt kul. Det har varit en underbar tid för mig så här långt och jag ser fram emot tre nya år. För mig är det svårt att hitta ställen som är bättre att kliva ut på än på Tele2 Arena framför våra supportrar och det är väl den största anledningen till att jag stannar egentligen – det i kombination med att föreningen visar att de tror på mig. Jag känner stor stolthet och är verkligen lycklig så det här är jättekul, konstaterar Kevin.

För Bosse Anderssons del säkrar han nu upp en viktig pusselbit på det centrala mittfältet inför kommande säsonger.
– Vi har diskuterat med Kevin om framtiden och det var han har varit klar och tydlig med att hans högsta önskan att vara kvar i Djurgården. Kevin är en fantastisk person, både på och utanför plan, som kommer att vara viktig för Djurgården framöver och som ger oss en kontinuitet i spelartruppen.

Se DIFTV-klipp med Kevin om det nya kontraktet här (läser du i appen hittar du klippet i DIFTV-menyn):

Attachment

l