Lördagsröster inför derbyt

Kim Källström
– Det känns bra, vi har ett bra läge och har gjort bra matcher på slutet och de flesta spelarna är tillgängliga. Samtidigt är det ingen lätt uppgift att åka till Friends, AIK vill också ta tre poäng. Det kommer att bli tight, en ordentlig resa, men det är en härlig match att spela.

 

Jacob Une Larsson
– Det känns bra, det är alltid jäkligt inspirerande att spela derbyn och det ska bli jäkligt kul att gå in i ett derby med så bra form som vi haft på slutet. Jag tror att våra chanser är goda. Det är klart att det är annorlunda att spela på Friends än på Tele2 men det kommer att vara många djurgårdare där och vi kommer att få ett bra stöd.

 

Magnus Eriksson
– Det känns bra, det blir en jäkla rolig match. Det är spänt Träningen var avslappnad och lugn, men samtidigt är det ett jäkla go i laget, precis som det ska vara ett par dagar innan matchen. Det bådar gott.

 

Jonas Olsson
– Det ska framför allt bli väldigt kul. Vi är i bra slag och möter ett lag som också är i bra slag så det finns alla förutsättningar för att det blir en riktigt bra match. Jag har stora förväntningar på inramningen. Själv känns det bra, jag tog det lite lugnt i dag eftersom jag precis kommit tillbaka från skada och vill inte ta nåra risker utan vara så fräsch som möjligt på söndag. Skönt med gräs som jag är mer van med, jag tycker att mina egenskaper som försvarare kommer ännu mer till rätta där. Jag ser verkligen fram mot matchen.

Attachment

l