Lördagsröster inför Malmö

Jonas Olsson – spelare
– Det ser bra ut, vi har haft två fina träningsveckor och två bra matcher, det är viktigt att vi kör vidare på den vägen. Alla vet hur viktig matchen på måndag är, ska vi haka på dem måste vi ha et bra resultat och det finns förutsättningar för det. Det ska bli jättekul att möta Malmö som är i bra slag, vi har också varit bra hemma på Tele2 och får säkert ett fantastiskt stöd på måndag. Det är två duktiga lag som möts och jag var inte med senast vi mötte dem så det ska bli spännande. Kul också att möta Rosenberg som är en gammal lagkamrat både från England och från landslaget. Jag ser fram emot matchen.

 

Daniel Granqvist – lagledare
– Det ser ut som det ska göra inför en match, det är lite smågrinigt och lite spänt och man ser att det börjar närma sig, det är ett bra tecken. Vi har bra statistik hemma mot Malmö under mina år i föreningen och vi får väl hoppas att den statistiken håller sig. Det blir en svår men härlig utmaning. Det verkar bli en riktigt fin publiksiffra och det kommer som alltid att vara positivt med en fantastisk publik som skapar en fantastisk inramning runt matchen. Det ska bli kul.

 

Niklas Johansson – supporter och kaknäsbesökare
– Jag ser väldigt mycket fram mot matchen mot Malmö, det ska bli spännande. Det är dags att vinna mot ett topplag och jag tror faktiskt att Djurgården tar hem det den här gången. Hemmaplan och en fantastisk inramning som bara Djurgårdspubliken kan åstadkomma avgör. Det ska bli fantastiskt roligt.

 

Nikos Gkoulios – målvaktstränare
– Det är många matcher kvar men vi måste fokusera på varje enskild match, just nu är det bara matchen mot Malmö som gäller. Vi har vunnit fyra av de fem senaste matcherna så jag tror att vi har bra form. Vi hoppas att det kommer mycket folk och stöttar oss på Tele2 på måndag. Jag känner mig mycket optimistisk.

 

Djurgården tar emot serieledande Malmö FF på Tele2 Arena

Attachment

l