Marcus Hansson lånas ut

Djurgårdens Marcus Hansson kommer att lånas ut till IK Frej i Superettan under 2018. Marcus ansluter till IK Frejs i dag, torsdag, och har möjlighet att möta just Djurgården när lagen möts på Vikingavallen i Svenska cupen den 24 februari. IK Frej hamnade förra året på en fjortondeplats i Superettan och räddade kontraktet via kvalspel. Marcus gjorde 6 inhopp för Djurgården i Allsvenskan under 2017.

– Marcus har varit ett föredöme i Djurgården och vi hade gärna behållit honom i truppen, men för Marcus är det viktigt att få speltid. Vi har pratat och det har funnits flera intressenter med det slutade med en lösning med IK Frej. Vi önskar Marcus lycka till i sin nya klubb, menar Bosse Andersson.

– Det blev inte mycket speltid i Djurgården förra året och det ska bli kul att förhoppningsvis få spela mer i år, det är trots allt för att vara på planen som man spelar fotboll. Förutom speltiden har jag haft det väldigt bra i Djurgården och jag önskar laget lycka till i serien och i Europaspelet, säger Marcus.

 

l