Matchens spellista

Daniel Frölander på Redgert Comms har valt spellistan till matchen mot Jönköpings Södra i Svenska Cupen

Denna säsongen kommer vi låta supportrar, spelare och andra Djurgårdsprofiler ta makten över musiken som spelas på Tele2 Arena inför matcherna. Först ut är Daniel Frölander som till vardags arbetar med PR på byrån Redgert Comms men även driver Pop och Rock-klubben KLUBB FINKEL en kväll i veckan. Vi tog ett par korta frågor med Daniel inför lördagens match mot Jönköpings Södra på Tele2 Arena. Längst ned i artikeln hittar du spellistan.

Vad är det för typ av musik som strömmar ur dina högtalare en vanlig dag?

– Ganska exakt det jag valt ut till matchen, allt från Stockholm med Pugh Rogerfeldt till Fester Skank med Lethal Bizzle.

Det vilar ett stort ansvar på att det är rätt musik för att peppa spelarna på rätt sätt, hur ser din gameplan ut? Börjar du i ett lågt tempo och ökar antalet BPM (Beats per minute) successivt ju närmare matchstart vi kommer eller hur går tankarna?  

– BPM är för nybörjare, jag jobbar enligt principen att jag alltid spelar en låt som är lite bättre än den föregående. Då blir det ju som vi alla vet att man tillslut landar i Supersonic med Oasis.

Bästa låten i din spellista?

– Blir ju lite motsägelsefullt om jag inte säger Supersonic med Oasis nu va? Men fan, harder than you think med Public Enemy är en jävla topplåt!

Var slutar Djurgården i Allsvenskan i år?

– Etta. Tror inte Felix Beijmos självförtroende tillåter något annat än guld i år, skulle se för dåligt ut på CVt!

Årets överraskning hittills?

– Att DIFTV inte gått till botten med hur mycket kaffe Niklas Gunnarsson egentligen dricker på en dag. Av sociala medier att döma måste det vara litervis? Hoppas på ett grävande reportage innan säsongen drar igång!

Slutligen får vi be om ett tips hur matchen slutar.
2 – 0. JUL och Ulvestad gör målen. Bägge i samband med fasta situationer.


Djurgården mot Jsödra spelas lördag 14:00 på Tele2 Arena. Taket kommer vara stängt och endast nedre etage kommer vara öppet. Närmare 8000 biljetter har sålts.

Klicka här för att köpa biljett till matchen

 

Attachment

Daniel Frölander på Redgert Comms har valt spellistan till matchen mot Jönköpings Södra i Svenska Cupen
l