Medlemsinbjudan till lansering av hållbarhetsarbetet

Vi välkomnar medlemmar i fotbollen och hockeyn till en presentation av det gemensamma  hållbarhetsarbetet.

Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey har sedan första januari 2017 slagit ihop sitt hållbarhetsarbete (läs mer här) och under våren har ett intensivt arbete ägt rum för att sammanföra de två föreningarnas arbete under ett gemensamt koncept. Nu har vi kommit såpass långt att vi känner oss redo att börja kommunicera det här arbetet. På Djurgården Fotbolls match mot IFK Norrköping måndagen den 1 maj på Tele2 Arena kommer vi därför att lansera detta. Här presenteras också det varumärke som kommer att ersätta Djurgårdsandan.

Vi vill härmed bjuda in intresserade medlemmar i Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey att närvara.

När: 14.00-15.30
Var: Konferens Tele2 Arena (ingång VIP-entrén)
Vilka: Medlemmar i Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey
Begränsning: 40 platser. Först till kvarn
Personal på plats: Staffan Holmberg och Filip Lundberg

I och med att antalet platser är begränsat så måste anmälan ske i förväg till staffan.holmberg@dif.se. Skriv ditt namn, förening och medlemsnummer i mailet.

Kom ihåg att ta med era medlemskort samt giltig legitimation. Det kommer inte gå att teckna medlemskap på plats utan du måste ha med dig ett giltigt medlemsbevis.

Om medlemsträffen

Vi kommer under medlemsträffen att gå igenom bl.a. bakomliggande analys kring de båda föreningarnas tidigare hållbarhetsarbete, vilken strategi vi tagit fram för det framtida arbetet och vilka belägg vi tycker oss ha för att ta den riktning vi valt. Vi kommer även att göra några nedslag i och redogöra för några av de verksamhetsområden som bedrivs, t.ex. Drive-In Fotboll, DIF i Förorten, Ishockey för Alla, sjukhusbesök och samhällsengagemang i övrigt. Vi berättar om varför vi gör det, lärdomar och förbättringspotential samt vilket syfte det har. Vidare redogör vi för hur vi tänker oss att det här både idag och på sikt ska stärka Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey i Stockholm.

Träffen beräknas pågå mellan 14.00-15.30 och det kommer ges ordentligt med tid för medlemmar att ställa frågor om den framtagna strategin i allmänhet och de olika verksamhetsområdena i synnerhet. Vi kommer även att kommunicera arbetet i våra informationskanaler.

Välkomna Djurgårdare!

Vid frågor kontakta: staffan.holmberg@dif.se

Attachment

l