Medlemsmatchen 2017: DIF-AFC

Djurgårdens IF är stolta över att vara en förening för alla, såväl herrar som damer, pojkar som flickor, bredd som spets. Under sommaren 2017 kommer Djurgården, Sveriges mest framgångsrika idrottsförening genom tiderna, att fira sin anrika historia, föreningsdemokratin och bevarandet av 51%-regeln med en medlemsdrive.

Som medlem tillhör du den exklusiva skara som på riktigt kan säga ”vi” om Djurgården. Att vara medlem i Djurgården är förutom ett utomordentligt sätt att stötta klubben ekonomiskt också viktigt för föreningsdemokratin eftersom det är vi medlemmar som tillsammans är Djurgårdens IF. Som medlem får du möjlighet att gå på de medlemsmöten föreningen ordnar ett par gånger per år samt rösträtt på föreningens årsmöte, tidningen Djurgårdaren och andra fina förmåner. Dessutom får alla som blir medlem eller förnyar sitt medlemsskap på denna länk två biljetter till DIF – AFC Eskilstuna eller av de övriga kommande fyra hemmamatcherna.

För att sparka av medlemsdriven ordentligt kommer vi i Djurgården att inleda med en föreläsning med Matthew Breach från AFC Wimbledon samt Jim Brunt från FC United of Manchester inför matchen mot AFC Eskilstuna. Det är en perfekt match att ta med barnen och vi uppmanar alla medlemmar med familj att nyttja det familjepaket vi tagit fram speciellt inför lördagen.

l