Medlemstävling – vinn Isakssons handskar och fyra VIP-paket

Djurgården Fotboll berör men alla som berörs är inte medlemmar – det är det dags att ändra på. Nu kan du hjälpa till med att värva nya medlemmar till föreningen i vårt hjärta och samtidigt fylla läktarna till årets sista allsvenska match mot IK Sirius där vi tackar av #1 Andreas Isaksson.

Hur gör jag för att värva medlemmar?
Du skapar din egen värvningskampanj som du sedan kan sprida digitalt. Som tack får du, samt medlemmarna du värvar, två biljetter till DIF-Sirius och två biljetter till DIF-HV71. Du har även chansen att vinna Andreas Isakssons målvaktshandskar och se matchen på VIP-plats tillsammans med tre kompisar.

Klicka här för att komma till kampanjsidan där du hittar en länk som du kan dela på t.ex. Facebook till alla de vänner och bekanta som du vill rekrytera.

Den som värvar flest nya medlemmar vinner följande:

Förstapris: Andreas Isakssons målvaktshandskar från sista matchen samt fyra VIP-biljetter inkl. mat till DIF-Sirius den 11 november.

Andrapris: Fyra VIP-biljetter inkl. mat till DIF-HV71 den 19 december. Ställningen i värvningskampanjen presenteras sedan löpande på dif.se (kampanjen slutar den 9 november 23.59).

Länk till kampanjsida: https://dif.attendance2.com/polarkampanj.php

Se DIFTV med Robert Kollberg om medlemstävling: 

Attachment

l