Missa inte Stadionmatchen 30 juni

Efter midsommar och VM-partaj är det dags för den årliga sommarfesten på Stockholm Stadion. I år tar Djurgården emot Århus i den femte upplagan av Stadionmatchen med avspark 14.00 lördagen den 30 juni.

Biljettförsäljningen är i full gång och du kan köpa numrerade biljetter för ett kärt återseende av din gamla plats på Stadion. Med förköp via difbiljetter.se (länk) säkrar du din plats och undviker köer på matchdagen. Entréerna öppnar 13.00.

Samma klockslag öppnar även Stadions medlemsområde med försäljning av öl och annat. Området är öppet fram till 18.00 för medlemmar i Djurgården Fotboll eller Järnkaminerna över 18 år så medtag medlemskort och legitimation.

För de lite yngre Djurgårdarna finns ett barnområde med hoppborgar och andra aktiviteter framför sektion H.

Under förra årets Stadionmatch fick publiken nya favoritspelare från Djurgårdens Handikappfotboll. Glädjande nog blir det en favorit i repris i år med en internmatch i halvtid.

– När det kom en inbjudan så var det omöjligt att tacka nej. Våra spelare kände sig som stjärnor förra gången och tyckte att det var jättehäftigt, säger Djurgårdens Handikappfotbolls ordförande Eva Hjelmvik.

 

Attachment

l