Val med rutin på söndagens lista

Nicklas Jungstedt

På söndag spelar Djurgården mot Elfsborg på Tele2 Arena och bakom spellistan den här gången ligger en minst sagt rutinerad DJ som även är en av alla oumbärliga idéellt arbetande i och kring Djurgården.

Vem är du och vad gör du till vardags?
– Mitt namn är Nicklas Jungstedt. Jag är en Stefan Rehn-lik man med bakgrund i media- och eventbranschen som arbetat som DJ sedan 1999. Jag har varit i Djurgårdens tjänst sedan tidigt 00-tal. I över ett decennium var jag skribent för klubben men 2013 gick jag över till att arbeta som VIP-värd, bland annat i nätverket DNA. Inför årets säsong blev jag tillfrågad att bli hus-DJ i Knivsta Lounge, vilket jag tackade ja till.

Vad är det för typ av musik som strömmar ur dina högtalare en vanlig dag?
– Det varierar beroende på humör men just nu är jag mycket inne på nu disco, funky- och deephouse.

Favoritartist/grupp?
– Joachim Garraud, Jurassic 5 och Bill Withers är tre favoriter.

Hur har du tänkt musikmässigt inför matchen mot Elfsborg?
– Det är väl tänkt att vara någon slags musikalisk resa som tar sin början i VM 1990 och slutar med några stämningshöjare från i dag.

Bästa låten i din spellista?
– Jag tvingas välja min och Viktor Karlssons låt Barakus som vi släppte 2010. Det säger jag kanske för att generera några Spotify-klick som i sin tur genererar en krona i Stim-peng. Det kan behövas efter semestern.

Slutligen får vi be om ett tips hur matchen slutar?
– Matchen slutar 1-0 till oss. Ulvestad näsar in bollen i 73:e minuten.

Attachment

Nicklas Jungstedt
l