Utökat samarbete med NRC

Inför säsongen 2018 hade vi det stora nöjet att presentera NRC Group som ny huvudpartner. Redan efter ett par månaders samarbete väljer nu NRC Group att utöka samarbetet och synligheten tillsammans med Djurgården Fotboll då man bland annat utökar sin exponering med att även synas på matchshortsens framsida.
– Djurgården är en av landets största fotbollsklubbar och ett mycket starkt varumärke, säger Daniel Pettersson, vd för NRC Sverige och fortsätter: Djurgården har en helhet som vi gillar. De har en dam- och herrsida med både Elit och breddverksamhet. De är jättetydliga vad de vill med klubben för att nå sina uppsatta målsättningar och sånt gillar vi. För oss på NRC Group är det viktigt att man har helheten som klubb och det har Djurgården.

NRC Group är en börsnoterad bolagsgrupp på Oslobörsen som utför total- och utförandeentrepreneader inom järnväg och infrastruktur. I koncernen arbetar tjänste- och yrkesmän som är handplockade i egenskap av att vara branschens bästa inom sina specifika områden. Bolagets största uppdragsgivare är Trafikverket. NRC Group satsar hårt och målmedvetet på att ha branschen bästa och mest kvalificerade medarbetare.
–  Det är fantastiskt roligt att NRC Group väljer att utöka sitt samarbete med oss. Vi har på kort tid hittat ett mycket väl fungerande samarbete och vi ser mycket fram emot att fördjupa och utveckla samarbetet framöver. NRC Group har en tydlig kravbild och förväntningar på vad vi ska leverera och vad de vill med samarbetet och det utvecklar givetvis oss, säger Daniel Malmgren, ansvarig för partners och företag hos Djurgården Fotboll.

NRC Group kommer dessutom vara matchvärdar nu på söndag på den allsvenska premiären mot Trelleborg.

Frågor till NRC Group kring samarbetet besvaras av Mattias Bergdahl, avtalsansvarig:
mattias.bergdahl@nrcgroup.se

l