Nu är det dags för derbyseger!

Djurgården Hammarby cupderby i Svenska Cupen biljetter

Om det finns ett datum som du ska lägga in i din kalender när du planerar våren är söndag 6 mars klockan 14:00 ett måste. Det är nämligen då Djurgården möter Hammarby i Svenska Cupens sista gruppspelsmatch. Vi spelar på hemmaplan och med största sannolikhet kommer matchen vara direkt avgörande för vilket av Stockholmslagen som går vidare till kvartsfinal i Svenska Cupen.

Nu är det dags att vinna ett derby! Vi behöver stöd från alla Djurgårdare för att ge laget bästa möjliga stöd, för att dels ta oss vidare till slutspel i Svenska Cupen men också för att se till att få med oss en efterlängtad derbyseger i bagaget.

Djurgården – Hammarby är ett klassiskt Stockholmsderby. Så sent som i januari månad blev det av supporterbloggen ”Supporters not customers” framröstat som 2015 års match med bäst stämning och atmosfär i hela Europa. Den 6 mars drar fotbollssäsongen igång på allvar, då vill vi se dig på plats!

Publikfest väntar

I skrivande stund har det sålts 13 000 biljetter till cupderbyt. Vi vet att det på matchdag kommer att vara en fantastisk inramning från två stora klackar. Att matchen spelas på en söndag vid 14:00 gör det möjligt för såväl familjer som klackfolk att avnjuta en härlig fotbollsmatch på Tele2 Arena.

Så släpps biljetterna till DIF-Hammarby söndag 6 mars 14:00

Djurgården tillämpar biljettförsäljning via förtur med koder. Kolla i din inkorg om du har fått din kod enligt nedan specifikation.

  • Onsdag 3 februari säsongare och medlemmar Djurgården Fotboll.
  • Fredag 5 februari 14:00, om biljetter kvarstår, Djurgårdare som tidigare köpt biljetter till flera hemmamatcher 2015 får förtur.
  • Måndag 15 februari 14:00, om biljetter kvarstår, öppet biljettsläpp för allmänheten.

Har du fått en kod klickar du här för att köpa biljetter. 

Har du några frågor kontakta derby@dif.se

DERBYPRISER SVENSKA CUPEN
 KATEGORI PRIS
SITTPLATS  315 kr
AKTIV SITTPLATS  260 kr
KLACK  210 kr
 FAMILJELÄKTARE  160 kr
 APBERGET  60 kr

 

l