Nu släpps biljetterna till DIF-Bodö/Glimt

På måndag 14:00 kan du köpa biljetter till Djurgården – FK Bodö/Glimt på Tele2 Arena när DIF-dagen Vinter går av stapeln den 10 februari.

Det är dags att blicka fram emot säsongen 2018 som kickas igång på hemmaplan den 10 februari med en träningsmatch mot norska FK Bodö/Glimt – ett lag på uppgång som är tillbaka i Eliteserien inför 2018 efter ett år i OBOS-ligan, Norges motsvarighet till Superettan.

Som tidigare år kommer endast nedre etage att vara öppet och det är numrerade platser som gäller. Med andra ord, ju tidigare du handlar din biljett desto bättre plats får du.

Säsongare har fått nyhetsbrev med länk där du kan köpa biljetter till ett rabatterat pris. 

Har du inget säsongskort är det ordinarie pris som gäller och din biljett köper du via: http://diffotboll.ebiljett.nu/home/tickets/42/false

Matchen blir en del av DIF-dagen Vinter på Tele2 Arena som arrangeras för femte året i rad där även Djurgårdens damer kommer att spela match, motståndet är dock inte fastslaget i nuläget. Dessutom kommer  DIF U19 att möta Bodö/Glimts motsvarande U-lag så det finns mycket fotboll att se fram emot.

Utöver detta blir det en fullspäckad dag med aktiviteter för våra ungdomslag som är på plats för träning, lagfotografering och klädprovning m.m. Kryssa för datumet den 10 februari i kalendern redan nu så syns vi på DIF-dagen Vinter.

Attachment

l