Nytt kontrakt med Jalkerud

Med nio säsonger och över 170 seriematcher i Djurgården måste Mia Jalkerud ses som en av föreningens stora spelare genom tiderna. Nu väntar fler matcher nästa år för Djurgårdens lagkapten då ett nytt kontrakt för 2019 är signerat.

– Jag har varit många år i Djurgården och det känns helt rätt för mig att fortsätta i denna fantastiska förening som ligger mig varmt om hjärtat. Jag är otroligt stolt och tacksam över att säsongen 2019 blir min tionde säsong i DIF-tröjan, säger Mia Jalkerud.

– Mia är en viktig ledare i laget som har spelat i stort sett varje match sedan Djurgården gick upp i Damallsvenskan. Med hennes arbetsmoral och stora Djurgårdshjärta är det väldigt roligt att hon vill fortsätta nästa år, säger sportchefen Joel Riddez.

Mia Jalkerud
Född: 1989
Position: Forward
Säsonger i DIF: 9

l