Özcan om cuplottningen

Under måndagskvällen lottades grupperna i Svenska Cupen och för Djurgårdens del blev utfallet Jönköpings Södra (vilket var klart sedan tidigare) samt Degerfors IF och IK Frej.

En lottning som av många ansågs som fördelaktig för Djurgården och DIF-tränaren Özcan Melkemichel är inne på samma linje.
– En intressant lottning och jag tycker att det är en ganska bra grupp. Nu får vi möta Degerfors igen så att vi får ta revansch på dem. Sedan har vi Frej som vi har här i Stockholm och känner till väl och så är det Jönköpings Södra som vi mötte två gånger i år. Vi har en stor möjlighet att gå vidare från den gruppen och har andra förutsättningar än i vintras när vi startade förra gruppspelet i cupen. Nu har vi en stadig grund att stå på och det betyder mycket, säger Özcan som är medveten om att J Södra kan komma att bli av med en del spelare i samband med degraderingen till Superettan.
– I och med att de åker ner finns det risk att de tappar några spelare och det finns intresse för en del namn. Oavsett det så är Jönköping ändå ett ganska bra lag men vi har hemmaplan i den matchen och vårt mål är självklart att gå vidare den här gången.

Biljetter till hemmamatcherna i Svenska Cupen ingår i säsongskortet, ytterligare en god anledning att ordna din plats på Tele2 Arena snarast om du inte redan gjort det. Förlängningen av säsongskort pågår 1:a – 30:e november och nyförsäljningen startar 8:e december för er som inte haft säsongskort tidigare.

Du förlänger och köper ditt säsongskort på Mina Sidor. http://difbiljetter.se/minasidor
Vill du har mer information är du varmt välkommen att kontakta oss på biljetter@dif.se eller telefon: 0722- 48 1891.

l