Platsbyte säsongskort

Platsbyte för säsongskortsinnehavare

Funderar du på att byta plats på Tele2 Arena inför säsongen 2017?

För att vi på bästa vis ska kunna hjälpa er platsbytare vill vi att ni fyller i formuläret nedan. (Du hittar även formuläret på denna länk).

Vi har fått in en hel del platsbytesförfrågningar och väldigt många önskar även ett utökat antal platser till sina respektive sällskap, vilket tyder på ett stort intresse inför nästkommande säsong.

Har du redan skickat in en förfrågan men inte fått din förfrågan löst ännu vill vi att du fyller i formuläret nedan. Då kan vi lösa din förfrågan i ett senare skede när möjliga platsförflyttningar frigör platser, kanske på din sektion.

Alla platser som inte har betalats den 31 januari kommer att släppas upp till nyförsäljningen som startar 6 februari. Om ditt platsbyte gäller byte inom samma priskategori (sittplats -> sittplats) vill vi att du redan nu betalar din plats.

Du förlänger ditt säsongskort på difbiljetter.se/2017

Du som inte var säsongare 2016 men vill bli säsongare i klacken eller på Apberget kan redan nu köpa säsongskort. Klicka här.

Har du några frågor gällande ditt säsongskort är du varmt välkommen att kontakta oss på biljetter@dif.se eller via telefon 0722-48 1891, öppettider tisdag-fredag 09:00 – 12:00.

Attachment

Platsbyte för säsongskortsinnehavare
l