Platsminskning i derbyt mot AIK

När Djurgården tar emot AIK i derbyt på Tele2 Arena söndagen 21 oktober kommer platsminskning på både Djurgårdens och AIK:s kortsidor att ske. Polismyndigheten har meddelat att det precis som i derbyt mellan Hammarby och Djurgården kommer att ske en minskning med 1000 platser på vardera kortsida.

På Djurgårdens kortsida kommer kapaciteten att vara 2 700 platser på södra nedre och 1 500 platser på södra övre. På AIK:s kortsida kommer kapacitet att vara 2 500 platser på norra nedre och 1 500 på norra övre.

Fåtal biljetter till försäljning på södra nedre

En effekt av platsminskningen innebär att det på Djurgårdens nedre kortsida endast kommer att finnas drygt 600 platser till försäljning. Detta då redan 2 100 platser är sålda som säsongskort och genom klackpaketet.

– I dagsläget finns det endast klackbiljetter till derbyt mot AIK att köpa genom klackpaketet. Vi släpper lösbiljetterna till Djurgårdens medlemmar nu på tisdag den 25 september och först fredag 28 september kommer ickemedlemmar kunna köpa biljetter till derbyt. Då är det mycket möjligt att samtliga klackbiljetter redan är slutsålda, säger Djurgårdens SLO Lena Gustafson Wiberg.


Attachment

l