Röster dagen innan Malmö FF

Felix Beijmo – spelare
– Vi är inne i en bra period, vi har tagit 12 av 15 poäng på slutet och det var en bra seger mot AFC så allt känns bra. Det blir en riktigt rolig match på måndag och förhoppningsvis kommer det mycket folk, vi hoppas att vi kan ge dem vad de vill ha samtidigt som vi då ger oss själva en bra chans att hänga med i toppen. Jag tror det kommer se ut som vårmatchen, De är i bra form och de fortsätter att vinna, det blir en fartfylld match mellan två bra lag. De vill väl äga matchen men vi har hemma plan så vi ska försöka ta tag i det mesta. Det blir en bra match med många omställningar skulle jag tro.

 

Pelle Sverin – supporter och kaknäsbesökare
– Vi brukar ha bra spel hemma mot Malmö, och även borta, det var ju otur när vi förlorade bortamötet. Så jag tror att vi vinner. Nyckeln är att få till det presspel vi haft i de senaste matcherna. Inramningen kommer som vanligt att bli fantastisk, och det är viktigt, det är vi som är den tolfte spelaren.

 

Anders Grönhagen – tidigare spelare och styrelseledamot
– Jag tror att Djurgården är på gång, det har sett bättre och bättre ut, man har fått bättre självförtroende och har inte så mycket problem med skador. Det blir en tuff match men jag tror att man har en bra chans. Jag tror att Djurgården kommer kunna vara spelförande i mångt och mycket, vi har gjort fina matcher på Tele2 och jag tror att Malmö har stor respekt för Djurgården. Sen hoppas vi på en riktigt fin inramning runt matchen.

 

Henrik Berggren – VD
– Det är kul att vi får spela en sådan här match, det är det vi alla jobbar för och vi har ju som mål att komma ut och spela i Europa. Vi vill vara med och kriga om de tre första platserna hela hösten. Matchen mot Malmö är en tuff utmaning, Malmö är bra, men vi hoppas kunna få med oss en sån seger som förra året och minska gapet upp till dem. Jag hoppas på mycket folk och ett mastodontstöd för Djurgården på måndag.

 

Djurgården tar emot serieledande Malmö FF på Tele2 Arena

Attachment

l