Röster efter derbyt

Jesper Karlström
– Det är riktigt tungt att vi inte kan vinna. Jag tycker att vi börjar matchen fantastiskt bra och vi förtjänar att ta ledningen. Vi har flera fina chanser och det känns riktigt bra. Sedan tappar vi lite och de tar över och kommer in bakom vårt mittfält. De hade bollen mer under den perioden där de kommer rättvända och de lyckas sticka bollen och fick lite hörnor. Sedan får de också ett mål på det. Men i andra halvlek gör vi det bra och förtjänar att vinna. De har någon chans mot slutet men större delen av matchen är det vi som dominerar.

Kevin Walker
– Våra första 20-25 är tillräckligt bra för att vi ska få ett mål. Men de gör första målet och har andra delen av första halvlek. Sedan kämpar vi oss in i matchen igen i andra halvlek och även om det är en jämn match är vi lite närmare segern ändå. Det är visserligen en poäng i Europa-jakten men det är klart som f-n att vi vill vinna det här derbyt, det svider att sista chansen i år försvann. Men vi visar att vi är svåra att slå och nu måste vi fortsätta att gnugga för att ta alla poäng som är kvar.

Hur kändes det att spela i rollen som 10:a?
– Jag tyckte att det var kul att spela igen och det känns alltid bra att kunna vara med på planen och bidra. Jag gav allt som fanns i tanken idag och det vara bara att blåsa på och jaga dem. Kunna fördela och spela enkelt några gånger och jag hade också ett fint läge. En frispark där i andra halvlek som Jonas Olsson var någon centimeter från att trycka in. Så det var roligt att få vara med igen och en fantastisk inramning som gjorde det till en njutning att spela. Men som sagt – väldigt synd att vi inte fick med oss resultatet.

Elliot Käck
– Det är surt att vi återigen inte får med oss tre poäng i ett derby, jag tycker att vi förtjänar det sett till matchbilden. Vi inleder i ett bra tempo och skapar mycket chanser de första tjugo minuterna och sedan tappar vi lite. Vi står rätt högt och de kan spela  igenom oss rätt enkelt. Vi vill ju stå högt men det blir tufft att göra det en hel halvlek och vi kanske låter dem spela igenom oss för mycket.
– Men vi är positiva i paus och kommer ut med en helt annan energi i andra halvlek tycker jag. Vi äger matchen fram till sista tio då de skapar lite hörnor. Prestationen är helt okej men vi får inte med oss resultatet. Vi vill vinna mer än något annat så det är enormt surt att vi inte gör det.

Jacob Une Larsson
– Surt med bara en pinne. Jag tycker att vi har tillräckligt med chanser för att vinna matchen. men vi har inte tillräckligt med skärpa. Å andra sidan släpper vi till en del bakåt också men vi borde tagit vara på våra egna lägen bättre .
– De första tjugo kändes det som att vi gjorde lite vad vi ville med dem men sedan var de bättre än oss andra delen av första halvlek. I andra halvlek tycker jag att vi är klart bättre än dem så sett över hela matchen är vi det bättre laget.

Attachment

l