Röster efter matchen

Niklas Gunnarsson
– Jag försöker att styra så mycket jag kan. Det är många unga spelare med bra potential, men ibland syns det att det är juniorer och då får man hjälpa till, det tar tid att bli en riktigt bra fotbollsspelare . Jag tycker vi gör det bra i 80 minuter sedan blir vi lite arroganta på slutet och det resulterar i en kvittering. Det är jäkligt jobbigt, det hade varit skönt att vinna, men så är fotboll. Straffen var skön att sätta, jag var ju en av de mer etablerade spelarna på planen så jag tyckte att jag kunde ta den. Själv tycker jag att jag är i bra form och gör så gott jag kan. Det är ingen hemlighet att jag vill spela i förstalaget och att jag kämpar för det, men det är bara att jobba på.

 

Matteo Catenacci
– Jag tycker vi gör en bra första halvlek förutom sista tio-femton minuterna, vi skapar en hel del möjligheter. I andra halvlek tycker jag att vi ligger på, behåller trycket och får in några bollar framför mål, men sen tappar vi trycket på slutet, vi blir lite ofokuserade och tror att vi redan vunnit matchen. Själv är jag överlag nöjd, men det finns saker att förbättra och det är bara att fortsätta jobba.

 

Johan Andersson
– Vi gör det stundtals bra men sen sedan är vi ganska utspridda i försvaret, speciellt i sista kvarten i första halvlek och i slutet av matchen. Så det är inte så konstigt att de kvitterar, de skapar många chanser. Det var synd, det hade varit skönt att vinna matchen. Det är inte ett samspelt lag i dag men jag tycker ändå att vi ska klara av det bättre, vi är så pass duktiga fotbollsspelare allihop. Jag tycker att killarna som kommer underifrån gör det jättebra, de krigar på. Själv känns det bra, jag har varit med en dryg månad nu och kommer in i det mer och mer. Det är en fantastisk förening och det känns riktigt kul.

 

Attachment

l