Röster inför derbyt

Özcan Melkemichel
– Det har varit en lite hackig vecka med två matcher och där vi i dag för första gången i veckan hade hela truppen samlad. Vi hade en taktisk träning och det blir något liknande på lördag. Det känns jättebra och vi ser fram emot den här matchen, dels är det ett derby men också en oerhört viktig match för tabellplaceringen.

 

Elliot Käck
– Det var en taktisk träning i dag, vi övade på hur vi ska spela på söndag och det kändes bra. Det känns som om vi har koll på vad vi ska göra och alla är laddade, så nu är det bara att försöka utföra det i matchen.

 

Gustav Engvall
– Mitt mål på träningen? Ja men det var fint, det blev en bra mottagning och en bra vänsterfot som satte bollen. Vi har haft en bra vecka med vinst mot Halmstad och i Svenska Cupen, så vi är i bra form. Vi ser fram emot matchen och vill att det ska bli söndag.

 

Kevin Walker
– Jäkligt kul, det är riktigt, riktigt laddat här. Vi har kollat på detaljer inför matchen och bygger upp en matchplan, sedan får man se hur matchbilden blir. Men vi är jäkligt taggade inför matchen och ser fram emot det hårda arbetet. Vi ska försöka njuta av varje sekund där ute.

 

Niklas Gunnarsson
– Man ser fram emot matchen, det är sjukt inspirerande att spela sådana matcher med så mycket människor och engagemang på läktaren. Matchen betyder mycket för klubben och vi hoppas att vi kan få ett bra resultat. Träningen i dag kändes bra, det var skönt att komma på riktigt gräs och Kjelle Frisk har gjort ett fantastiskt arbete med mattan här på Kaknäs. Jag har aldrig spelat på Friends, det ska bli jättekul.

Attachment

l