Röster inför Malmö

Aliou Badji – spelare
– Det är ett antal dagar kvar till matchen mot Malmö och vi måste fokusera på varje träning och förbereda oss på bästa sätt. Vi vet att det är en svår match och vi måste vara redo. Det blir härligt att spela inför stor publik, jag spelade stora matcher i Afrikanska Mästerskapen och i U20-VM och jag gillar när det är mycket publik.

 

John – supporter och kaknäsbesökare
– Jag ser en seger framför mig. Det är viktigt, en seriefinal och en chans att knappa in på Malmö. Vi måste vinna den matchen så jag förväntar mig ett fullt taggat Djurgården som krigar för varje centimeter. Stämningen på arenan kan inte bli annat än fantastisk, det kommer mycket folk och Sofialäktaren manar på som vanligt. Jag tror att Haris Radetinac hoppar in och avgör matchen.

 

Andreas Johansson – tidigare spelare
– Säsongen hittills har väl varit lite blandad men nu tycker jag faktiskt att det ser väldigt stabilt ut och jag tycker det verkar vara ett skönt go i laget. Det är inte så lätt att åka till Eskilstuna när man bara måste vinna enligt alla och sedan leverera, det visar på styrka. Forwardsbiten är väl där man måste hitta något, men det ser jättespännande ut. Malmö på måndag blir superkul, nu är det bara att blåsa på och se till att få någon spänning i tabellen genom att vinna. Det är klart att man måste gå för tre poäng och det finns stora möjligheter till det, vi har bra statistik mot Malmö de senaste åren. Jag var faktiskt nere och kollade matchen i Malmö och där borde vi fått med oss någonting, men så får de ett drömmål på slutet. Jag har stora förhoppningar om måndagen.

 

Özcan Melkemichel – tränare
– Det ser bra ut, vi har inga större bekymmer. Vi hade ledigt i två dagar men träningen i dag var bra med bra fart och hög intensitet och alla är pigga och glada. Malmö hemma blir intressant. Jag tyckte vi gjorde en bra match mot dem borta och visade att vi kan störa dem, och nu är det hemmaplan, vi har allt publikstöd och vi kommer vara rejält taggade. Vi ska lägga upp en bra matchplan i veckan och sedan får vi se hur långt det räcker.


Klicka här för att köpa biljett till matchen

Attachment

l