Röster inför Örebro

Jonas Olsson
– Om vi ska ikapp Malmö så är alla matcher cupfinaler för oss nu, vi måste gå rent och vi måste börja med det i morgon mot Örebro. Vi gjorde en jättefin insats mot Göteborg senast och vi har haft en bra vecka och nu är vi åter hemma på Tele2 där vi varit starka. Vi hoppas kunna fortsätta med den energi som vi visat sedan serien vände och hoppas på fint stöd i morgon.

 

Gustav Engvall
– Det blev tre mål för mig senast mot Örebro och jag har gjort några mål på dem genom åren, så det blir kul att de kommer till Tele2 och vi ska köra allt vi kan för att ta tre poäng och gå in i jakten. Det känns väldigt bra, vi spelar bra allihopa, vi sitter ihop som ett lag och framåt känns vi vassa och skapar våra lägen. Det ska vi bygga vidare på i de sista matcherna så kan det bli riktigt roligt. Nu är vi tillbaka på Tele2 och det är kul, jag hoppas att det kommer mycket folk och stöttar oss.

 

Jacob Une Larsson
– Man har saknat Tele2 under några veckor och det ska bli jäkligt inspirerande och kul med en hemmamatch. Jag har hört att det säljs många biljetter och vi ser verkligen fram emot morgondagen. Det är ett spännande läge i tabellen men vi får inte sväva iväg utan måste fokusera på en match i taget. Det är en superviktig match mot Örebro och det är den vi har fokus på just nu.

 

Özcan Melkemichel
– Vi har ett spännande läge och varje match är viktig. Vi måste ta en match i taget och nu är det Örebro hemma som vi har allt fokus på. Det kommer krävas att vi gör ett hårt jobb, är ödmjuka och förstår att det krävs oerhört mycket för att vinna. Man får aldrig tänka att det är hemmaplan och vi möter dem och det blir enkelt, alla matcher i Allsvenskan är svåra och tappar man minsta attityd och inställning så blir det tufft. Men vi har en bra form, har fått upp ångan och vill mycket, så det känns bra.

 

Kerim Mrabti
– Det känns bra efter den fina insatsen vi gjorde borta mot Göteborg. Det ska bli kul, det är en lördagsmatch och vi hoppas att det kommer mycket folk. Vi är formstarka och nu börjar den här lilla jakten, det ser vi fram emot. Det blev två mål för mig senast, två fina mål får jag säga, även det första var fint och det var väldigt viktigt och kul att göra. Jag hoppas att det håller i sig och att det går bra för hela laget.

 

Magnus Eriksson
– Det har varit bra go på träningarna och det är väldigt bra humör här ute på Kaknäs, det bådar gott och nu får vi se till att fylla Tele2. Det var ett tag sedan vi spelade där, jag har saknat det som fasen och det ska bli jäkligt kul att vara tillbaka igen.

 

Attachment

l