SolidSport utvecklar samarbetet

 

solid tango

Under hösten 2018 så kommer över 30 av Djurgårdens ungdomsmatcher att livesändas av SolidSport där allt ekonomiskt överskott oavkortat går till föreningens verksamhet.

Djurgården Fotboll har varit en partner till SolidSport (Solidtango AB) sedan 2011. Ett positivt samarbete som nu alltså trappas upp i form av en stor satsning på föreningens ungdomsfotboll. I höst kommer över 30 ungdomsmatcher att livesändas och lagen som inkluderas i sändningarna är U16-U19 och U21, samt F17 och F19. Den första matchen som visas live är mötet mellan Djurgården F17-Tyresö FF, söndagen den 19 augusti.
– En oerhört rolig och spännande satsning för bägge parter. Vi ser detta som ett steg mot ett ännu bredare samarbete med Djurgården i framtiden, berättar SolidSports vd Tobias Thalbäck.

Djurgården Fotbolls vd Henrik Berggren är också nöjd med det utvecklade samarbetet.
– Det här är en fin möjlighet för Djurgården Fotboll att visa upp våra ungdomslag, dessutom kan det innebära nya intäktsmöjligheter i framtiden. Det ska bli intressant att följa utvecklingen, säger Berggren.

Matcherna kommer att sändas i ett PPV-upplägg (59 kronor per match, alternativt 79 kronor i månaden för ett abonnemang) och det ekonomiska överskottet går oavkortat till Djurgårdens ungdomsverksamhet.
– Upplägget gör det möjligt för nära och kära, och inte minst riktigt hängivna Djurgårdssupportar, att både skaffa sig en total koll på klubbens egna unga talanger, och samtidigt vara med och bidra till en ännu bättre ungdomsverksamhet, summerar Tobias Thalbäck.

Du ser matcherna på solidsport.com/diffotboll

Attachment

solid tango
l