Spellistan mot Norrköping

Musiken till söndagens allsvenska match mot Norrköping är vald av Viktor Adolfsson som är ordförande för Järnkaminerna Stockholm, officiell supporterförening till Djurgårdens IF. Till vardags jobbar han med sociala medier.

Vad är det för typ av musik som strömmar ur dina högtalare en vanlig dag?
– Det blir mycket svenskt, och en del äldre farbröder som inte riktigt förstått hur gamla de är än. Jag har lätt att snöa in på något enskilt band eller någon enskild artist, så därför bestämde jag mig för att bara ha en låt per akt i listan, men Thåström och The Clash är ju med i två låtar ändå.

Favoritartist/grupp?
– Som tidigare svar skvallrar om är det kanske inte helt oväntat Joakim Thåström. Han är liksom minst en nivå över alla andra.

Hur har du tänkt musikmässigt inför matchen mot Norrköping?
– Jag har försökt få till en bra mix av det jag själv gillar allra bäst och det som jag tycker passar bäst att spela inför matcher. Och merparten låtar som man får en positiv känsla i kroppen av.

Bästa låten i din spellista?
– Oerhört svår fråga, men jag säger nog ändå ”Sally Cinnamon”. Man kommer ofta tillbaka till den.

Slutligen får vi be om ett tips hur matchen slutar.
– Jag brukar ju aldrig någonsin tippa, så jag säger 9-1 till Djurgår’n. Sikta mot stjärnorna så kanske du når trädtopparna, eller vad man nu säger.

Attachment

l