Stämmer dina uppgifter? Nu lanserar vi Mina Sidor

Nu lanserar vi Mina Sidor för att du som djurgårdare ska få en bättre överblick på ditt supporterskap. Med Mina Sidor vill vi förenkla och förtydliga ditt engagemang i Djurgården. Mina Sidor är ditt personliga verktyg för medlemskap, säsongskort, biljettköp och aktuella erbjudanden. På sikt kommer vi även integrera detta med dina köp i Djurgårdsbutiken och på DIFshop.se.

Är din säsongskortsplats korrekt? När löper egentligen ditt medlemskap ut? Stämmer de kontaktuppgifter som vi har till dig?  Här kan du kontrollera och uppdatera dina uppgifter direkt www.difbiljetter.se/minasidor.

Är det första gången du besöker Mina Sidor klickar du på ”Registrera dig”.

P.S På Mina Sidor kommer vi kontinuerligt att lägga upp erbjudanden. Missa inte att ta en titt där redan idag!

Attachment

l