Storklack och vardagsmatch mot IFK Göteborg

Nu på onsdag är det dags för den näst sista hemmamatchen denna säsongen. Det är många som har väntat på att äntligen få se fotboll en vardagskväll och det syns på biljettförsäljningen, speciellt i klacken. Med två dagar kvar till match har det sålts närmare 2400 biljetter till Sofialäktaren och enligt Järnkaminerna kan vi se fram emot riktigt bra drag från den södra kortsidan när Blåvitt kommer på besök.

Vill du se till att vi har en riktigt stor klack kan du passa på att utnyttja detta klackerbjudande med att köpa biljett för 60 kr (OBS! Gäller endast fram till tisdag 23:59). Du kan köpa biljett antingen till onsdagens match mot IFK Göteborg eller till den avslutande matchen mot Sirius söndag 11 november.

Till onsdagens match har det sålts 12 400 biljetter. Här köper du biljett till matchen.


Djurgårdsarvet

Du har väl inte missat #Djurgårdsarvet som vi har lanserat inför matchen mot IFK Göteborg. En kampanj med syfta att hylla och tacka alla de fina människor som gjort oss till Djurgårdare.

www.djurgårdsarvet.se kan du köpa två biljetter men bara betala för en. Bjud med personen som gjorde dig till Djurgårdare eller varför inte ta med någon som behöver bli frälst av Djurgårdsfamiljen.


 

l