Supporterinfo: Sylvia-Djurgården

Onsdagens cupmatch mot Sylvia börjar 18.30 på Östgötaporten i Norrköping och Djurgården har tilldelats sektion 0.

Ingång sker vid ordinarie bortaentré, entré 3, och biljetter säljs vid entrén. Pris 100 kr för vuxna, barn under 16 år fri entré. Observera att betalning sker kontant eller via swish men EJ med kort. Supporterkortet gäller ej denna match.

I kioskerna, som har ett ordinarie sortiment med korv, kaffe, folköl, läsk, godis m.m. är det däremot ENDAST kort som gäller för betalning.

Parkering
Det finns möjlighet för Djurgårdssupportrar att parkera på Södra plan (gamla konstgräsplanen bakom bortainsläppet). Parkering kostar 25 kronor och betalas via swish.

Information
Vänligen tänk på att all skadegörelse, inkl klistermärken, på vår sektion faktureras Djurgården. Vi ber även alla avstå från användande av så kallade bangers. Detta gäller vid samling, i marsch och på arenan. Vi har dokumenterade hörselskador på personal och supportrar och det är inte acceptabelt.

SLO
Lena, Anna och Nils finns på plats i Norrköping. Har ni frågor eller behöver hjälp med något matchdag, hör av er till dem på nummer 0725140004.
På plats för att ge service åt alla Djurgårdare finns även Mats Jonsson, säkerhetsansvarig, och Jessi Motaghi, stf säkerhetsansvarig.

Attachment

Supportrar
l