Supporterinformation Häcken-DIF

Matchstart: 17:30
Arena: Bravida Arena
Arenan öppnar: 16:00

Sektioner för DIF
Sektion B och C är slutsålda

Biljetter
Eventuella returer på långsida kan köpas i biljettlucka på matchdag.

Supporterkortet
Om man inte hämtat sitt kort i Djurgårdsbutiken kan man hämta det hos DIF-personal i anslutning till entrén för sektion B och C.
Har man hämtat kortet går man direkt till entrén.

Reseinformation från Järnkaminerna
http://www.jarnkaminerna.se/2017/04/04/ostra-station-express-rullar-till-hacken-borta/
http://www.jarnkaminerna.se/2017/04/04/fyll-andra-bussen-till-bortapremiaren/

Anslutningstrafik
När Järnkaminernas tåg anländer vid Göteborg C kommer eventpolis att guida resenärerna till dedikerade spårvagnar som kommer stå uppställda vid Drottningtorget för att ta tågpassagerarna till den abonnerade restaurangen på Hisingen. Samma polispersonal kommer medfölja på spårvagnarna. Efter matchen kommer vagnarna transportera resenärerna tillbaka till centralstationen.

Observera att denna transport endast är för passagerare på JK:s tåg ‘Östra Station Express’.
För de som reser på egen hand gäller ordinarie lokaltrafik.
Tänk på att inte förstöra något på spårvagnarna. Hoppa inte och sätt inte upp några klistermärken.

Samling för Djurgårdare
Inför matchen samlas Djurgårdare på Göteborgs Wok Backaplan, eller Backaplans Wok som det kallas i folkmun. Adressen är Backavägen 2 och stället öppnar klockan 11.00. De har fullständiga rättigheter och det går även att äta deras buffé.

Parkering
Begränsat med parkering finns i anslutning till arenan.

Information
Vänligen tänk på att all skadegörelse, inklusive klistermärken, på vår sektion faktureras Djurgården. Vi ber även alla avstå från användande av så kallade bangers. Detta gäller vid samling, i marsch och på arenan. Vi har dokumenterade hörselskador på personal och supportrar vilket inte är acceptabelt.

SLO
Lena, Nils och Anna finns på plats på Hisingen. Har ni frågor eller behöver hjälp med något matchdag, hör av er till dem på nummer: 072 514 00 04

På plats för att ge service åt alla Djurgårdare finns även Mats Jonsson och Jessi Motaghi från säkerhetsorganisationen samt två evenemangspoliser från Stockholm.

Besök och Observation
I samband med match kommer SLO från GAIS att göra ett studiebesök hos DIFs SLO:er. Under matchen kommer även ENABLE vara på plats och observera hur arbetet genomförs kring evenemanget. Syftet är att bidra till positiva arbets- och förhållningssätt kring svensk fotboll. Efter matchen kommer supportrar ges möjlighet att göra sin röst hörd angående sina upplevelser genom en webbaserad undersökning.

Attachment

l