Supporterinformation inför IFK Göteborg-Djurgården

Matchstart: 19:00
Arena: Gamla Ullevi

Sektioner för DIF
Ståplats – A/O
Rekomenderad sittplats – B4

Biljetter – Ståplats
Vuxen: 140:-
Ungdom: 90:- upp till och med 18. Leg krävs.
Förköp: http://www.ticketmaster.se/event/459567?CL_ORIGIN=Web6

Entréer 
Ståplats – går igenom grind 1 (den stora)
B4 – går in via grind 1B, till vänster om den stora grinden.

Supporterkortet
Visar kortet för personal märkt med supporterkortet och får en biljett.Reseinformation från Järnkaminerna
https://www.jarnkaminerna.se/2017/09/08/all-info-infor-goteborg-borta-det-finns-platser-kvar-pa-taget/

Pubsamling
Krogen Brewhouse har öppnat upp för vår skull på måndag och bjuder på vår egen spellista och DIF-filmer på skärmarna. Det är svårt att hitta ett bra ställe som tar emot oss i Göteborg så vi hoppas att detta ska bli grymt! Vi ber er att undvika att sätta upp klistermärken på krogen och se till att hålla stället snyggt under dagen.
Brewhouse ligger på Åvägen 24, fem minuters promenad från Lisebergs station. De slår upp portarna klockan 14.00 och erbjuder öl och hamburgare eller pasta för 200 kronor.

Information
Vänligen tänk på att all skadegörelse, inkl klistermärken, på vår sektion faktureras Djurgården. Vi ber även alla avstå från användande av så kallade bangers. Detta gäller vid samling, i marsch och på arenan. Vi har dokumenterade hörselskador på personal och supportrar och detta är inte acceptabelt.

SLO
Lena, Anna och Nils finns på plats i Göteborg. Har ni frågor eller behöver hjälp med något matchdag, hör av er till dem på nummer: 070 0209329

På plats för att ge service åt alla Djurgårdare finns även Mats Jonsson  säkerhetsansvarig, Jessi Motaghi stf säkerhetsansvarig samt två Evenemangspoliser från Stockholm.

l