Taggad Badji redo för Kalmar

Efter att ha besvärats av en känning i baksida lår blev det tight med förberedelserna för Aliou Badji senast mot Jönköpings Södra. Men nu har Djurgårdens senegalesiske anfallare fått ytterligare ett par träningspass i benen som ser pigga ut inför den avslutande omgången av Allsvenskan.
– Det känns bra nu, jag har kunnat gå för fullt under de senaste tre dagarna. Det blev bara en träning innan matchen mot Jönköping men nu är jag helt redo för spel igen, säger Badji som inspireras av att matchen betyder väldigt mycket.
– En viktig match som vi måste vinna och vi ska kämpa för fullt. Jag är redo att ge allt jag har för att vi ska ta tre poäng om jag får spela. Men oavsett om jag är på planen eller inte kommer jag att peppa och stötta laget för fullt för att vi ska vinna.

Att kravet på seger för att säkra tredjeplatsen skulle vara en extra press på laget bekymrar inte alls Aliou.
– Jag ser pressen som en utmaning. Sedan har vi många skickliga och rutinerade spelare i laget som är vana vid stora matcher. Allt kan hända i fotboll men vi åker ner till Kalmar med bra självförtroende och ska göra vårt absolut bästa för att vinna matchen. För min del hoppas jag att jag kan bidra med mål och hårt arbete.

 

 

l