Taggad Ring redo för finalen

Trots den resultatmässiga stolpe-ut-perioden på sistone har Jonathan Ring bjudit på många kreativa ljuspunkter ute på sin kant. Nu får han en ny chans att utmana motståndare i dueller och dessutom ligger en hägrande cuptitel i potten när MFF gästar på torsdag. Något som triggar hårt, enligt Jonathan.
– Det ska bli jäkligt roligt. Det verkar bli mycket publik så jag hoppas på bra tryck på läktarna. 

Hur känns det att möta MFF för tredje gången på så kort tid?
– Det är ett bra lag vi möter och nu vann de senast så vi har revansch att kräva av dem. Det har varit två ganska olika matcher men när vi mötte dem hemma så tycker jag att vi dominerade fullständigt. Så det är de bilderna vi ska ha i bakhuvudet till den här matchen.

Hur är läget i laget inför matchen?
– Stämningen känns ändå bra i laget trots resultaten som har varit och nu gäller det att blicka framåt. Vi har haft lite motstuds och det är klart att det kan kännas tungt, men man kan inte älta det. Nu gäller det att jobba hårt, vända läget och gå för en cupvinst.

Tight schema just nu, känns fysiken okej?
– Det har varit mycket matcher och det kan sätta sig lite i benen. Men de kommer att vara fräscha till på torsdag, så det är ingen fara.

Har du någon pokal i prisskåpet?
– Jag har vunnit division 1 med Värnamo, det är väl det närmaste jag kommer, haha. Men då får man ju ingen pokal. Så det ska bli väldigt kul att spela om en pokal och jag hoppas att vi får lyfta den framför hemmafansen, avslutar Jonathan.

Attachment

l