TM Real Estate Group ny Officiell partner

Djurgården Fotboll fortsätter att attrahera och knyta till sig partners. Vi har nu den stora glädjen att hälsa det spanska bolaget TM Real Estate Group välkomna till den växande skaran.
– TM är väldigt stolta över att bli partner och associeras med Djurgården Fotboll, en förening med väldigt starkt varumärke och som delar och står upp för samma värdegrund som TM. Vi önskar givetvis Djurgården all framgång på och vid sidan av planen och ser med spänning fram emot vårt samarbete, som vi tror kommer att bli väldigt framgångsrikt för båda parter. Vi hoppas givetvis även att våra projekt kommer att attrahera många Djurgårdare som söker en skön och bekväm tillvaro i solen, berättar Björn Månsson TM:s Nordiska marknadschef.

TM Real Estate Group är ett spanskt bygg- och fastighetsutvecklingsföretag som specialiserat sig på semesterbostäder längs med den spanska medelhavskusten. Man har internationell verksamhet och projekt även i Brasilien och Mexico. TM:s  mål är att kunna erbjuda sina kunder högklassiga bostäder på fantastiska platser. Man har fokuserat på utveckla projekt i välskötta områden med moderna ljusa välplanerade bostäder med fokus på sport, relax och sociala ytor vilket har visat sig vara ett mycket framgångsrikt koncept. TM Real Estate Group  erbjuder genom koncepten ”Happy Homes” och ”Club TM” en förstklassig kundservice från första kontakt till långt efter överlämnande.av objektet.
– Vi är väldigt glada och stolta över att TM har valt Djurgården Fotboll som plattform för att bygga varumärke och nå ut med sina erbjudanden till den svenska marknaden. Detta visar att vi är oerhört attraktiva som samarbetspartner för såväl nationella som internationella företag som verkligen lägger fokus på varumärkesbyggande och affärsdrivande aktiviteter, säger Daniel Malmgren ansvarig för företag och partners på Djurgården Fotboll.

TM Real Estate Group har fått pris som bästa internationella byggfirma fyra år i rad (2010-2013) och som bästa utvecklaren i världen år 2014 av AIPP, (International Association of Property Developers) vilket onekligen är en kvalitetsstämpel på verksamheten. Klicka här för att besöka deras webbplats.

Vi på Djurgården Fotboll vill återigen hälsa TM Real Estate Group välkomna till vårt stadigt växande nätverk av partners.
För frågor: Daniel Malmgren, kommersiellt ansvarig, 0725 54 64 80 , daniel.malmgren@dif.se

Attachment

l