Träningar

Träningstider 

Vanligtvis tränar laget fotboll 10.30-12.00. Samtliga träningar sker vanligtvis på Kaknäs om inte annan angivits.
Aktuellt träningsschema samt övriga intressanta händelser för vecka 23 hittar du här nedan, vänligen notera att träningarna på Tele2 Arena är stängda.

Vecka 23 är en annorlunda vecka då vi befinner oss mitt under landslagsuppehåll för både dam- och herrlaget. De herrspelare som inte redan åkt på landslagsuppdrag har träningsledigt och det är därför inga träningar ute på Kaknäs under veckan. Ungdomslagen spelar däremot match som vanligt och vi har därför följande att erbjuda i Djurgårdsväg:

DIF F19 – IK Uppsala, onsdag 7 juni 19.00 på Kristinebergs IP. F19 spelar dessutom borta mot Sundsvall på lördag 15:00 för den resesugne. 
DIF U19 – Täby FK
, söndag 11 juni 17.00 på Hjorthagens IP
Hammarby – DIF U19, söndag 11 juni 13.00 på Kärrtorps IP

Träningstider kan förändras, gå gärna in och kontrollera träningstiden innan du åker till Kaknäs. Ändringar kommuniceras via Twitter.

Vi i Djurgården Fotboll vill gärna ha publik på våra träningar. Med andra ord är alla supportrar varmt välkomna till Kaknäs, Hjorthagen och andra träningsanläggningar för att stötta spelarna och skapa en god stämning. Träningar på Tele2 Arena går ej att besöka om inte annat kommunicerats.

Varje vecka uppdateras träningsschemat på hemsidan.

För att träningen ska fungera så bra som möjligt, så finns det några förhållningsregler att hålla sig till. De utgår från de värderingar som Djurgården Fotboll arbetar efter: glädje, värdighet och respekt.

  1. Du respekterar att träningsanläggningen är en arbetsplats för tränarna, spelarna och den övriga personalen.
  2. Du beträder inte spelplanerna eller klubbhuset.
  3. Du stör varken spelare, tränare eller övrig personal under träningspassen. De behöver fokusera på träningen eller det arbete som ska utföras.
  4. Som besökare på träningsanläggningen vilar ansvaret på dig att försäkra dig om att din närvaro inte upplevs som störande.
  5. Du hjälper till att hålla en god stämning i området.
  6. Du uppträder även i övrigt i enlighet med föreningens policys.

Välkomna att besöka Djurgården Fotboll!

 

 

l