Två tunga nyförvärv till DIF Business

Djurgården Fotboll är hetare än någonsin och nu kan vi stolt presentera två nya dräktpartners som våra senaste nyförvärv: Erlandsson Bygg och ABT.

NY HUVUDPARTNER

Erlandsson Byggs verksamhet består av samverkansentreprenader, traditionella byggentreprenader och byggservice. Från och med säsongen 2017 är Erlandsson Bygg en av våra Huvudpartners och exponeras på vår matchtröja, på ryggen, med premiär redan ikväll mot Sirius. Avtalet är på ett år med option på ytterligare två år. Partnerskapet innebär också att Erlandsson Bygg är medlemmar i vårt Affärsnätverk.

”Vi är glada och stolta över att komma in som huvudpartner till Djurgården. Föreningen har en fantastisk historia samt värderingar som vi delar! Djurgården engagerar och uträttar mycket gott i hela Storstockholm, det är något som vi på Erlandsson gärna vill vara med att stötta samt förknippas med”, kommenterar Kalle Erlandsson, Vice VD för Erlandsson Bygg.

På bilden, vår eminente sportchef Bosse Andersson med Jonas Olssons nya tröja. 

NY OFFICIELL PARTNER +

ABT är ett miljövänligt logistikföretag inom bygg- och anläggningsbranschen som arbetar med schakt, transport och återvinning. De kommande 5 åren kommer ABT att satsa på Djurgårdens damer i såväl fotboll som hockey. Dels direkt ekonomiskt, men också genom att de kommer kunna erbjuda tjejerna både utbildning och arbete. De kommande 3 åren kommer ABT även att vara partner till Djurgården Fotboll och Hockey på herrsidan. Där handlar det främst om ekonomiskt partnerskap. ABT kommer synas på Djurgården Fotbolls matchställ, på axlarna (dam- och herrlag). Så här säger ABT:S VD Mikael Graffman om det nya avtalet:

”Vi är stolta över att kunna stödja Djurgården Fotbolls framgångsrika satsning på både herr- och damsidan. Vi arbetar själva aktivt för bättre jämställdhet i anläggningsbranschen och ser fram emot att bidra till nya framgångar i en förening som vi tycker arbetar målmedvetet med att utveckla dessa frågor. ”


Djurgården Fotbolls VD Henrik Berggren om våra två nya partnerföretag:

”Det känns självklart väldigt roligt att dessa två företag väljer att bli våra nya samarbetspartners och därmed synas på vår matchtröja. Vi tror att både Erlandssons Bygg och ABT är företag som kommer trivas tillsammans med oss och dessutom kompletterar de vårt redan starka Affärsnätverk. Vi är glada över att få välkomna dessa nya medlemmar till Djurgårdsfamiljen!” 

 

Attachment

l