Uppskattat spelarbesök på påsklovscampen

Det blev en uppskattad avslutningsdag på Djurgårdens Påsklovscamp med spelarbesök från både herr- och damlaget. Först ut var Madeleine Stegius och Kim Sundlöv från damernas A-lag som hälsade på under förmiddagen och passade på att bjuda in deltagarna till damernas allsvenska hemmapremiär mot Rosengård den 19 april på Stockholms Stadion.
– Vi är här för att hälsa på barnen och berätta om hur vi tänker inför damallsvenskan och hur förberedelserna ser ut. Vi vill gärna få så många som möjligt att komma på våra hemmamatcher, berättar Madeleine och Kim som uppskattade att få träffa barnen och svara på deras frågor:
– Det har varit väldigt trevligt och det var väldigt många intressanta frågor från barnen. De såg väldigt glada ut när vi kom och det fanns mycket energi i dem, säger Kim.

Under eftermiddagen kom sedan A-lagsförsvararna Jacob Une Larsson och Elliot Käck förbi för lite frågestund och autografskrivning. Med sig hade dessutom en stor packe biljetter till söndagens match mot Elfsborg som en bonus till deltagarna på campen.
– Det är kul att se deras entusiasm över att gå på matchen på söndag. Jag har själv varit på många såna här camper när jag var liten så det är roligt att se att det är så många barn här, säger Jacob som tillsammans med Elliot svarade på frågor om allt från favoritmat till bästa målskörd under match och om huruvida någon av dem jobbat upp ett sjyst sexpack på magen.
– Ja, det är jäkligt roliga frågor man får av barnen i samband med den här typen av träffar. Så det är kul att vara här av många olika anledningar.

Djurgården vs Elfsborg söndag 16 april 17:30 Tele2 Arena

Attachment

l