Välkomna nyförvärven på måndag mot Ljungskile

Djurgården - Ljungskile Svenska Cupen gruppspelsomgång 1 Tele2 Arena

Här köper du biljett till måndagens cupmatch mot Ljungskile

På måndag 19:00 drar säsongen igång på riktigt med Svenska Cupens första gruppspelsmatch mellan DIF-Ljungskile. Då är det läge för oss alla att välkomna våra nyförvärv till Djurgårdsfamiljen. Svenska Cupen har sedan det nya upplägget blivit en riktig succé vilket har medfört ökade publiksiffror runt om i landet, och så även för Djurgården.

Igår blev det klart att såväl Michael ”Ingenjören” Olunga som landslagsmeriterade Mathias Ranégie spelar för Djurgården 2016. Tempen steg ett par hundra grader i djurgårdsleden och vi alla väntar på att säsongen ska dra igång!

Motståndarna Ljungskile huserar i Superettan och har inlett träningssäsongen med tre raka vinster, det är alltså fullt fokus som gäller på måndag för att inte gå på någon mina.

Det är stort intresse inför matchen, i nuläget har 7 500 personer biljetter till matchen och vi väntar oss att ytterligare kommer att lösas fram till avspark på måndag. 

Motståndare: Ljungskile SK (Superettan)
Avspark: 19:00
Spelplats: Tele2 Arena
Tak: Taket kommer vara stängt och det kommer vara ca 15 grader varmt.
Biljetterna kostar 150 kr för vuxna och 80 kr för ungdom/student/pensionär.
Endast nedre etage kommer vara öppet.

Här köper du biljett till matchen.

Säsongare som fått e-ticket

Är du säsongare där cupbiljetterna ingick i säsongskortet ska du ha fått dina biljetter skickade till din e-post. Biljetterna skickas från AXS Guest Service. När du öppnat upp din biljett-pdf ser du vilken entré och vilken sektion du har fått biljett till.

Har du inte fått dina e-tickets vänligen maila dif.fotboll@dif.se

Attachment

Djurgården - Ljungskile Svenska Cupen gruppspelsomgång 1 Tele2 Arena
l