Välkommen tillbaka Gustav Engvall

I takt med att transferfönstret lider mot sitt slut på fredag har ryktena surrat allt intensivare kring Gustav Engvalls återkomst till Djurgården. Men nu är det äntligen bekräftat: Gustav är tillbaka i Djurgården efter att ett utlåningsavtal upprättats som innebär att han spelar blårandigt från och med fredag fram till årsskiftet.

Mycket glädjande nyheter för alla djurgårdare och inte minst för Gustav själv som varit tydlig med att han ville återvända till Kaknäs.
– Det känns fantastiskt roligt och jag är väldigt sugen på att komma tillbaka och hjälpa laget till spel i Europa, det är det som gäller nu i höst. Det har varit bra samtal med Bristol kring detta och jag känner att jag mår bäst av att spela i Djurgården. Allt har löst sig på ett bra sätt och det är jag väldigt glad över, säger Gustav.

För sportchef Bosse Anderssons del kan han nu pusta ut efter en intensiv dialog och han är givetvis nöjd med att ha Gustav Engvall tillbaka som finns på plats på fredag på Kaknäs för att träna med laget.
– Vi har fört diskussioner med Bristol så gott som dagligen och vi vet att det är svårt att driva en fotbollsklubb där både Djurgården och Bristol har sina utmaningar. Det får man ha respekt för och därför har det tagit tid. Men jag har aldrig känt mig orolig för att det inte skulle bli av. Gustav har varit i våra tankar hela tiden eftersom han känner miljön och gjort en bra vår. Tanken från början har varit att projektet skulle vara längre än några månader så jag är självklart lättad att det har löst sig. Nu har vi en  spelartrupp med stark konkurrens redo med ett bra utgångsläge som trea i Allsvenskan och ska avsluta den här säsongen på ett riktigt bra sätt, säger Bosse som hoppas att kunna använda Gustav omgående.
– Förhoppningsvis kan han vara med oss redan nu mot Norrköping på söndag om allt rullar på enligt planerna.

Attachment

l