Vår stad – för ett starkt DIF

Vår Stad är det nya samlingsnamnet på Djurgården Fotboll och Djurgården Hockeys gemensamma hållbarhetsarbete. Som en del i det här arbetet har vi tillsammans med ett antal spelare, ledare, supportrar och samarbetspartners tagit fram en film som en hyllning till alla som bär Djurgårdströjan med stolthet och som en hyllning till Vår Stad Stockholm.

Tack till:
Ett särskilt tack vill vi rikta till Jonny Kis och Garmin för att vi fått låna actionkameror. Stefan Sundin och Stephane Mounkassa på ErFilm, Duncan Munkadda redigering och Lajo Mounkassa klippning.

Medverkande:
Tack till de medlemmar i Djurgårdsfamiljen vilka gjort vår film möjlig, Familjen Vass och Familjen Röckner, Emilia Appelqvist damernas a-lag i fotboll, Magnus Eriksson herrarnas a-lag i fotboll, Anton Lindros från Apberget och Erik Hellgren på Sofialäktaren, Michael Bengtsson på Volkswagen, Anders Sjösten ledare på Djurgården ungdomsfotboll, Alfred Hjelmhammar spelare i Djurgårdens fotbollsakademi och Djurgårdens Hockeys sportchef Thomas Johansson. Vi skulle även vilja tacka Johanna Michaelsson ungdomsledare Djurgården Hockey, William Eklund spelare Djurgården Hockeys ungdomssektion, Sophie Johansson damernas a-lag och svensk mästarinna i Ishockey 2017 samt Daniel Brodin herrarnas a-lag i ishockey.

Produktion: Filip Lundberg & Staffan Holmberg

Attachment

l