Varning för biljettsidan Viagogo – lurar Djurgårdare

Vi passar återigen på att påminna er som köper biljetter till våra matcher att alltid köpa era biljetter via länkar från Djurgården eller via våra återförsäljare. De officiella sidorna som används för biljettköp till Djurgårdens matcher är:

diffotboll.ebiljett.nu

DIF.se/biljetter [Denna URL länkas till vårt biljettsystem med adressen diffotboll.ebiljett.nu]

AXS.com

difbiljetter.se

Misstänker du att du har köpt biljett via denna sajt tar vi tacksamt emot information om ditt köp för att kunna hjälpa andra att undvika att bli lurade framöver. Maila till biljetter@dif.se

– I princip alla storlag i Allsvenskan har blivit drabbade av den här aktören som lurar fotbollsbesökare som vill köpa biljetter. När det är extra heta matcher som den som nu väntar mellan Djurgården och Hammarby där biljetterna är hårdvaluta så gäller det att kolla en extra gång vad det är för typ av sajt man är inne på. Vi rekommenderar att alltid köpa biljetter via länkar från DIF.se eller via länkar från våra officiella konton i sociala medier, säger Johan Andersson på Djurgården Fotboll

– Till derbyt mot Hammarby så återstår det endast ett hundratal biljetter i klacken på nedre etage så vill man se derbyt på plats gäller det alltså att slå till redan nu. Även långsidorna säljer på ordentligt. Som alltid rekommenderar vi att man köper förköp till matcherna, avslutar Johan Andersson.

Se upp för sajten Viagogo

Som vi tidigare har påpekat finns en biljettsajt vid namn Viagogo som köper upp de billigaste biljetterna via Djurgårdens biljettsystem och säljer vidare dessa biljetter för flera tusen kronor i andrahand. Genom aggressiv marknadsföring via sökord på google, exempelvis ”Djurgården hammarby biljetter” så placerar sig Viagogo högst upp för de som söker och lurar på detta viset in biljettköpare på sin egen sajt där biljetterna är tio gånger så dyra som via Djurgårdens egna biljettsystem.

Här kan du läsa artikel och se video från när Aftonbladet gjorde inslag om bluff-företaget. Se extern länk här

Biljetter till Djurgården – Örebro och till derbyt Djurgården – Hammarby kan du köpa här

Attachment

l