Missa inte veteranmatchen DIF-Rågsved

På lördag den 1 september finns det dubbel anledning att befinna sig på Hagsätra IP. Dels för att hjälpa till så att alla barn, oavsett ekonomiska resurser, i Bandhagen, Rågsved och Hagsätra får möjlighet att spela fotboll, dels för att se Djurgårdens veteraner, anförda av bland annat Steve Galloway, Stefan Bergtoft och Abgar Barsom, ta sig an Rågsveds IF:s veteranlag.

Barn behöver röra på sig och fotboll är som alltid ett bra sätt att göra det mer och oftare. Tyvärr har inte alla barn som vill råd att spela organiserad fotboll och därför har Rågsveds IF en särskild fond för att hjälpa familjer i Bandhagen, Rågsved och Hagsätra ekonomiskt med avgifterna.

För att fylla på kassan anordnas den 1 september en företagscup med 5-lagsspel i mixade lag mellan 10.00-14.00. Avgiften för deltagande är 10 000 kr och går oavkortat till att hjälpa familjer att betala för deras barns fotbollsspelande.

Efter finalen följer en namnkunnig veteranmatch kl. 14.00 där Djurgården Fotboll kommer att representeras av bland annat Steve Galloway, Stefan Bergtoft och Abgar Barsom i en match mot Rågsveds IF:s veteranlag. På kvällen kommer vi även att organisera SVEAB-skolstartscup i området för att samla in ytterligare pengar till Rågsveds fotbollsfond.

Vill du delta som kompisgäng eller med ditt företag? Anmälningsavgiften är 10 000kr och ni kan vara 10-15 spelare per lag, alla pengar går oavkortat till att stötta barnen i söderort att spela mer fotboll. Anmäl ditt lag till Robert Isesund sportchef i Rågsveds IF på ragsveds-if@telia.com

Således finns det all anledning att komma förbi Hagsätra IP lördagen den 1 september för att se Djurgårdens veteraner lira boll och stötta Rågsveds IF i deras arbete så att fler barn i Bandhagen, Rågsved och Hagsätra ska kunna spela fotboll.
Varmt välkomna!

OBS: Om du vill stötta Spelarfonden utan att lira kan du swisha valfritt bidrag till: 123 449 12 70, skriv spelarfonden i meddelande.

Attachment

l