”Vi har alla möjligheter”

Det bjöds på så kallat ”brittiskt” väder under onsdagens träning på Kaknäs med kyla, ihållande regn och kraftiga vindar. Det var dock inget som bekymrade laget och Kevin Walker som nämnde den klassisk referensen om ”att det inte finns några dåliga väder” och körde på i högt tempo medan skurarna spreds över planen.
– Det var ett tufft test idag men det var bara att blåsa på. Det var kul med tempospel, bra uppvärmning och nu blir det gymmande på det. Det är så uppladdningen har sett ut de senaste veckorna så vi fortsätter med det och allt ser bra ut inför helgen, berättar Kevin.

En ny match av finalkaraktär väntar där seger mot J Södra i praktiken kan innebära att vägen till Europa öppnar sig.
– Vi har alla möjligheter att göra en riktigt fin insats och ta tre poäng som skulle betyda oerhört mycket för laget och föreningen. Det är kul att vi gett oss själva den här möjligheten och nu gäller det att älska varje sekund av en sådan här ”final”. Det ska bli riktigt skoj.

Det har varit blandade positioner på sistone för dig men med Kim Källströms avstängning är det väl sannolikt att du rör dig tillbaka till det centrala mittfältet.
– Det har varit en stark grupp där alla har fått bidra och alla gör så gott de kan för att lyfta laget. Det är inget annorlunda för mig utan vi ser fram emot söndag och jag hoppas att jag får spela för egen del.

Vad kan vi förvänta oss från J Södra som motståndarlag?
– De är tuffa att möta och spelar lite annorlunda med man-mot-man-inslag, så det gäller att vi har koll på den biten. Vi har gått på några minor när vi mött dem förut med det spelsättet som de har, så vi får vara noggranna i vår analys av dem och ta vara på våra  styrkor på bästa sätt mot dem.

Förutom att det är en extremt viktig match är det även årets sista hemmamatch. Hur känns det?
– Åren går fort och det har varit ett snabbt och långt år på en och samma gång. Men vi ser alla fram emot att kräma ur de sista nu i de två sista fighterna och hoppas självklart på mycket publik i sista matchen på Tele2 Arena för i år.

Attachment

l