FÖRLÄNGNINGEN HAR BÖRJAT

Nu har förlängningen börjat – var med och bygg 2021!
Din unika bokningslänk har skickats till dig via e-post från avsändare Djurgården Fotboll. Som säsongare är du en stor del av fundamentet i föreningens ekonomi där biljettförsäljningen är vår största intäktskälla.

Intäkter som möjliggör att vi kan fortsätta att bygga vidare från där vi var innan pandemin och etablera Djurgården som ett topplag – varje år.  

Vi har tagit fram två alternativ för att så många som möjligt ska kunna vara med 2021 trots att osäkerheten i dagsläget är stor. Du kan välja mellan att förlänga eller reservera.  

Du är nummer 1. 

FÖRLÄNG SÄSONGSKORT

Att förlänga säsongskortet är det bästa sättet att stötta Djurgården 2021. Förlänger du innan 31 december kan du som avstod ersättning 2020 välja 15% rabatt på ditt säsongskort - och dessutom en exklusiv souvenir. 

Innan du slutför ditt köp kommer du att kunna välja hur du vill göra med ersättning om matcher spelas utan publik.  

 

RESERVERA SÄSONGSKORT

Har du inte möjlighet att förlänga just nu och vill vara säker på att inte bli av med din plats för 2021? Då kan du välja att reservera din plats. I mars blir du kontaktad av Djurgården och kan då bestämma dig om du vill betala resterande belopp för 2021. Betalar du inte resterade belopp tillfaller hela reservationsbeloppet Djurgården och vi kan sälja platsen vidare under 2021. Du kommer erbjudas platsen igen till säsongen 2022. 

PRISER


 

OBOS DAMALLSVENSKAN 2021

Var med och stötta damerna på Stockholms Stadion.
Köp ditt säsongskort till säsongen 2021 här.

Ordinarie: 800 kr
Reducerat: 500 kr

Säsongskort herrar 2021

Vill du kunna utnyttja 15% rabatt (gäller endast för de som avstod ersättning 2020) och beställa den exklusiva säsongskortsmössan måste du förlänga senast 31 december. Sista dag att förlänga säsongskortet är 31 jaunari.
 
Start för säsongskortsförsäljning för de som inte hade säsongskort 2020 är torsdag 25 februari. 
Att förlänga säsongskortet är det bästa sättet att stötta Djurgården 2021. Förlänger du innan 31 december kan du som avstod ersättning 2020 välja 15% rabatt på ditt säsongskort - och dessutom en exklusiv souvenir. Innan du slutför ditt köp kommer du att kunna välja hur du vill göra med ersättning om matcher spelas utan publik.
Har du inte möjlighet att förlänga just nu och vill vara säker på att inte bli av med din plats för 2021? Då kan du välja att reservera din plats. I mars blir du kontaktad av Djurgården och kan då bestämma dig om du vill betala resterande belopp för 2021. Betalar du inte resterade belopp tillfaller hela reservationsbeloppet Djurgården och vi kan sälja platsen vidare under 2021. Du kommer erbjudas platsen igen till säsongen 2022.
15 hemmamatcher i Allsvenskan för herrar. 
Förtur till biljettsläpp vid eventuellt europaspel. 

Restriktioner och riktlinjer kring Covid-19 och publik på våra arenor kan begränsa publikkapaciteten och tillgängligheten för er med säsongskort. Mer information under frågan ”Vad händer vid spel med begränsad publikkapacitet?”. 
Du som avstod ersättning för ditt säsongskort kan välja om du vill att utnyttja 15% rabatt vid förlängning av säsongskortet.  

Rabatten gäller om du förlänger innan 31 december 2020. 
Reducerat pris är till för dig som är ungdom, student eller pensionär.  
• Ungdom gäller för dig som är född 2001 eller senare.
• Pensionär måste kunna visa upp intyg på att du är ålderspensionär eller förtidspensionär.
• Student måste du kunna styrka detta med Mecenatkort.
Vill du köpa andra eller komplettera med fler platser får du vänta tills nyförsäljningen startar i februari. Vill du vara säker på att inte tappa din plats utifall att du inte hittar bättre platser när nyförsäljningen startar rekommenderar vi att du förlänger ditt säsongskort. 
Vi rekommenderar att du delar upp dina platser på var och en i sällskapet. Bocka för en av platserna och genomför alla steg och betala. Därefter skickar du din bokningslänk vidare till nästa person i ditt sällskap som bockar för sin plats och genomför alla steg och anger sina personuppgifter och betalar. 
Ja, medlemskap i Djurgården Fotboll måste tecknas i samband med köp av säsongskort. Medlemskapet löper 12 månader från det att du betalar. Är du medlem sedan tidigare förlängs ditt medlemskap 12 månader från det att det löper ut.

Köper du säsongskort i klacken behöver du vara medlem i Djurgården Fotboll och/eller supporterföreningen Järnkaminerna. Medlemskap i Järnkaminerna 2021 kan du teckna i samband med att du köper ditt säsongskort. Medlemskap i Järnkaminerna gäller kalenderår. 
  • Swish
  • Kontokort
  • Bankbetalning
  • Faktura

Du kan dela upp fakturan på tre månader. Betalar du mot faktura tillkommer 50 kr per faktura. Delar du upp betalningen på tre månader tillkommer 3x50 kr i fakturaavgift.  
 
Vi planerar att genomföra en utlämning av mössan i mars. Vi återkommer med mer information under 2021. 
Du som köpt till ett fysiskt plastkort kommer att få det hemskickat innan första hemmamatchen i Allsvenskan. 
 
Nej, var noga med att göra en korrekt beställning.
 
Nej, säsongskortet är inte personligt. Får du förhinder att gå på en match kan du skicka vidare din biljett genom att logga in på https://diffotboll.ebiljett.nu.
 
Barn 0-6 år går in gratis och behöver ingen biljett. De sitter i knät.  Alla över 7 år behöver köpa biljett.
 
Ditt/dina säsongskort kommer att finnas tillgängliga på ditt AXS-konto i mitten på mars. Detta beror på att säsongskortsförsäljningen pågår fram till och med 2 mars. När säsongskortsförsäljningen är avslutad importeras säsongskorten i biljettsystemet AXS. Då blir de tillgängliga för dig som användare.

Publik, restriktioner och Covid19

I samband med ditt köp av säsongskort kan du ansöka om ersättning om det blir spel utan publik 2021. Ersättning utbetalas efter den avslutande omgången av allsvenskan 2021. Du får ersättning för de matcher du inte kunnat gå på pga publikrestriktioner till följd av pandemin.  

Har du bara reserverat din plats kommer ingen återbetalning av reservationsbeloppet att ske. 
När restriktionerna säger att vi får släppa in 300 personer eller fler. 
 
Djurgården släpper in publik om restriktionerna säger 300 besökare eller fler. Har vi sålt fler säsongskort än kapaciteten tillåter kommer utlottning att ske bland de som har förlängt sina säsongskort. 
 
Genom utlottning bland säsongare. 
Det beror på restriktioner och riktlinjer. Ambitionen är att alla ska få sitta/stå på sin plats, men skulle vi få andra direktiv kommer vi hänvisa till nya platser. 
Ja om publikkapaciteten överstiger antalet säsongskort kommer det att släppas lösbiljetter till försäljning. Givetvis kommer de med säsongskort att få förtur. 
Ja. För oss är det viktigt att genomföra trygga och säkra arrangemang för både publik, spelare och personal. Tillsammans med Stockholm Live och Levy Restaurants kommer vi förbereda oss väl för att vara redo när det återigen tillåts publik på våra arenor. 
 

Svenska Cupen

Nej. Svenska cupen och andra matcher som inte är Allsvenskan ingår ej i säsongskortet. 

Anedningen till att Svenska Cupen inte ingår beror på att vi inleder säsongen 2021 med Svenska Cupen och med nuvarande restriktioner väljer vi att släppa biljetter till Svenska Cupen separat om det blir aktuellt med publik.
 

Säsongen 2020

De som begärde ersättning innan deadline 30 juni 2020 kommer att få utbetalning av pengarna under december 2020.  
 
Ja, begärde du ej aktivt en återbetalning innan deadline 30 juni 2020 tillfaller pengarna Djurgården Fotboll. 
 
Det går bra att mejla biljetter@dif.se eller ringa 0722-48 1891 

Säsongskort Damer

11 hemmamatcher i OBOS Damallsvenskan. Säsongskort köper du här https://www.difbiljetter.se/obosdamallsvenskan.
Ordinarie pris: 800 kr
Reducerat pris: 500 kr. 
Reducerat pris är till för dig som är ungdom, student eller pensionär.  
• Ungdom gäller för dig som är född 2001 eller senare.
• Pensionär måste kunna visa upp intyg på att du är ålderspensionär eller förtidspensionär.
• Student måste du kunna styrka detta med Mecenatkort.
Barn 0-6 år går in gratis och behöver ingen biljett. De sitter i knät.  Alla över 7 år behöver köpa biljett.
 
Nej det är onumrerat på öppna sektioner A, B E och F för hemmapublik.
Hemmamatcherna spelas på Stockholms Stadion.