HANTERA DITT SÄSONGSKORT

diffotboll.ebiljett.nu kan du hantera ditt/dina säsongskort. Där kan du hämta biljetter som PDF, för mobilen och skicka vidare biljetten om du inte har möjlighet att gå. 

Har du tappat bort ditt fysiska säsongskort kan du med andra ord hämta alla dina biljetter till kommande matcher där. 

HANTERA DITT SÄSONGSKORT

Publik, restriktioner och Covid19

Regeringen har meddelat att från och med 29 september så kan arrangörer av idrottsevenemang återigen släppa in publik. Vi reserverar oss för att detta kan komma att ändras och att andra restriktioner kan tillkomma. 

Djurgården Fotboll 2021-09-21. 
 
När Djurgården beslutar om att släppa in publik igen kommer det att meddelas på dif.se. Har vi sålt fler säsongskort än kapaciteten tillåter kommer utlottning att ske bland de som har förlängt sina säsongskort. 
 
Genom utlottning bland säsongare. 
Ja om publikkapaciteten överstiger antalet säsongskort kommer det att släppas lösbiljetter till försäljning. Givetvis kommer de med säsongskort att få förtur. 
Ja. För oss är det viktigt att genomföra trygga och säkra arrangemang för både publik, spelare och personal. Tillsammans med Stockholm Live och Levy Restaurants kommer vi förbereda oss väl för att vara redo när det återigen tillåts publik på våra arenor.