TILLSAMMANS BYGGER VI 2021!

SÄSONGSKORTSFÖRSÄLJNINGEN FÖR HERRAR ÄR STÄNGD.
TACK ALLA 8 352 SÄSONGARE SOM STÖTTAR OSS! 

OBOS DAMALLSVENSKAN 2021

Var med och stötta damerna på Stockholms Stadion. Gör som 302 andra djurgårdare, köp säsongskort.
Här kan du köpa ditt säsongskort till säsongen 2021

Ordinarie: 800 kr
Reducerat: 500 kr

PRISER

Säsongskort herrar 2021

15 hemmamatcher i Allsvenskan för herrar. 
Förtur till biljettsläpp vid eventuellt europaspel. 

Restriktioner och riktlinjer kring Covid-19 och publik på våra arenor kan begränsa publikkapaciteten och tillgängligheten för er med säsongskort. Mer information under frågan ”Vad händer vid spel med begränsad publikkapacitet?”. 
Reducerat pris är till för dig som är ungdom, student eller pensionär.  
• Ungdom gäller för dig som är född 2001 eller senare.
• Pensionär måste kunna visa upp intyg på att du är ålderspensionär eller förtidspensionär.
• Student måste du kunna styrka detta med Mecenatkort.
På familjeläktaren köper man ett säsongskort per person till ordinarie eller reducerat pris. Reducerat pris gäller för barn 7-20 år, studenter och pensionärer. Barn upp till 7 år går in gratis och sitter i knät på vuxen. En förutsättning att sitta på familjeläktaren är att man har barn med sig.
Ja, medlemskap i Djurgården Fotboll måste tecknas i samband med köp av säsongskort. Medlemskapet löper 12 månader från det att du betalar. Är du medlem sedan tidigare förlängs ditt medlemskap 12 månader från det att det löper ut.

Köper du säsongskort i klacken behöver du vara medlem i Djurgården Fotboll och/eller supporterföreningen Järnkaminerna. Medlemskap i Järnkaminerna 2021 kan du teckna i samband med att du köper ditt säsongskort. Medlemskap i Järnkaminerna gäller kalenderår. 
  • Swish
  • Kontokort
  • Bankbetalning
  • Faktura

Du kan dela upp fakturan på tre månader. Betalar du mot faktura tillkommer 50 kr per faktura. Delar du upp betalningen på tre månader tillkommer 3x50 kr i fakturaavgift.  
 
Nej, säsongskortet är inte personligt. Har du köpt till reducerat pris så måste den som använder biljetten uppfylla kriterierna för reducerat pris. Får du förhinder att gå på en match kan du skicka vidare din biljett genom att logga in på https://diffotboll.ebiljett.nu
 
Barn 0-6 år går in gratis och behöver ingen biljett. De sitter i knät på vuxen. Alla över 7 år behöver köpa biljett.
 
Hittar du nya platser du vill byta till när nyförsäljningen startar går du in och bokar dem och väljer betalsätt faktura. Sedan skickar du mejl till [email protected] med ditt ordernummer samt information om vilka platser du byter ifrån, Så hjälper vi dig att byta platser.
Du som köpt till ett fysiskt säsongskort kommer att få det hemskickat innan första hemmamatchen i Allsvenskan. 
 
Nej, var noga med att göra en korrekt beställning.
 
Ditt/dina säsongskort kommer att finnas tillgängliga på ditt AXS-konto i slutet av mars. Vi skickar information till dig när säsongskortet är tillgängligt på AXS-kontot för dig som användare.
Just nu har vi inget datum då vi avslutar försäljningen. När vi fastställt ett slutdatum meddelar vi det på dif.se.
 
Under mars månad kommer de som reserverat sin plats att få en personlig länk där man betalar resterande belopp för sin plats 2021. Väljer man att inte betala tillfaller reservationsbeloppet Djurgården och man kommer få erbjudande om att köpa platsen igen till säsongen 2022.
Det finns 2700 platser på Sofialäktaren nedre ståplats.
Vi säljer 2300 säsongskort totalt på Sofialäktaren. När säsongskorten släpps 25 februari 10:00 finns det ca 1000 säsongskort kvar till försäljning.
Man kan när försäljningen startat titta hur det ser ut på alla sektioner. De populäraste sektionerna har ett fåtal singelplatser lediga. De som vi tror snabbast kommer sälja slut är 107-109, 210-211, 221-223, 324-327 och 307-311. Där måste man vara ute i tid för att få en plats.
De säsongare som förlängde sitt säsongskort innan 31 december 2020 och beställde mössan. De får mössan hemskickad i månadskiftet mars/april. 

Säsongskort Damer

11 hemmamatcher i OBOS Damallsvenskan. Säsongskort köper du här https://www.difbiljetter.se/obosdamallsvenskan.
Ordinarie pris: 800 kr
Reducerat pris: 500 kr. 
Reducerat pris är till för dig som är ungdom, student eller pensionär.  
• Ungdom gäller för dig som är född 2001 eller senare.
• Pensionär måste kunna visa upp intyg på att du är ålderspensionär eller förtidspensionär.
• Student måste du kunna styrka detta med Mecenatkort.
Barn 0-6 år går in gratis och behöver ingen biljett. De sitter i knät.  Alla över 7 år behöver köpa biljett.
 
Nej det är onumrerat på öppna sektioner A, B E och F för hemmapublik.
Hemmamatcherna spelas på Stockholms Stadion. 
 

Publik, restriktioner och Covid19

I samband med ditt köp av säsongskort kan du ansöka om ersättning om det blir spel utan publik 2021. Ersättning utbetalas efter den avslutande omgången av allsvenskan 2021. Du får ersättning för de matcher du inte kunnat gå på pga publikrestriktioner till följd av pandemin.  

Har du bara reserverat din plats kommer ingen återbetalning av reservationsbeloppet att ske. 
Det kan vi inte riktigt svara på då det helt beror på vilka restriktioner som gäller när vi återigen tillåts ta in publik på arenan. Vi följer utvecklingen och återkommer när vi får nya riktlinjer.
 
När Djurgården beslutar om att släppa in publik igen kommer det att meddelas på dif.se. Har vi sålt fler säsongskort än kapaciteten tillåter kommer utlottning att ske bland de som har förlängt sina säsongskort. 
 
Genom utlottning bland säsongare. 
Det beror på restriktioner och riktlinjer. Ambitionen är att alla ska få sitta/stå på sin plats, men skulle vi få andra direktiv kommer vi hänvisa till nya platser. 
Ja om publikkapaciteten överstiger antalet säsongskort kommer det att släppas lösbiljetter till försäljning. Givetvis kommer de med säsongskort att få förtur. 
Ja. För oss är det viktigt att genomföra trygga och säkra arrangemang för både publik, spelare och personal. Tillsammans med Stockholm Live och Levy Restaurants kommer vi förbereda oss väl för att vara redo när det återigen tillåts publik på våra arenor. 
 

Svenska Cupen

Nej. Svenska cupen och andra matcher som inte är Allsvenskan ingår ej i säsongskortet. 

Anedningen till att Svenska Cupen inte ingår beror på att vi inleder säsongen 2021 med Svenska Cupen och med nuvarande restriktioner väljer vi att släppa biljetter till Svenska Cupen separat om det blir aktuellt med publik.
 

Säsongen 2020

De som begärde ersättning innan deadline 30 juni 2020 har fått utbetalning av pengarna under december 2020.  
 
Ja, begärde du ej aktivt en återbetalning innan deadline 30 juni 2020 tillfaller pengarna Djurgården Fotboll. 
 
Det går bra att mejla [email protected] eller ringa 0722-48 1891