Företag

JK ordnar tåg till premiären

  • 20 jan 2003

Fotbollspremiären närmar sig och Dubbelmästarna Djurgården tar sig an nykomlingarna Östers IF på Värendsvallen i Växjö tisdagen den 8 april.

Järnkaminerna har fått tillgång till närmare 3000 biljetter (80 kr/st) och kommer att hålla till på södra ståplatsläktaren. JK kommer att satsa stort på denna resa och vi hoppas att vi kan fortsätta med det enorma bortastöd som byggts fram genom åren. Bortapremiär har alltid varit en omtyckt resa bland DIF-publiken och det är mycket uppskattat från DIF FF med tränare och spelare som känner sig hemma var än de spelar.

Järnkaminerna har bokat ett tåg med plats för (endast) 400 personer. Det kommer att finnas försäljning av dryck och mat i de två medföljande restaurangvagnarna. Biljetterna till tåget kommer att släppas måndagen den 27 januari i Derbybutiken, Mäster Samuelsgatan 46 (öppet mån-fre 10.00-18.30, lör 10.00-16.00). Priset är 800 kr t/r. Tåget går från Stockholms Centralstation till Växjö station utan stopp tur & retur.

Avgångstider för tåget är inte fastställt i skrivande stund, men vi kommer att åka kring 13-tiden för att vara framme omkring 16-tiden. Självklart kommer det att abonneras pub i Växjö där alla tillresta djurgårdare värmer upp före matchen. Ha koll på hemsidorna www.jarnkaminerna.nu och www.gamla.dif.se närmare avresa för tydligare info. Reseklubben kommer även att arrangera bussar, cirkapris 200 kr per person. (Reseklubbens resor för säsongen -03 kommer att presenteras i början av mars).

Restriktioner för tåg-resan:
  • Tåget är endast till för medlemmar i Järnkaminerna eller DIF fotboll.
  • Medlemskoll kommer att ske före påstigning.
  • Det går inte att boka biljett per telefon eller e-post.
  • Köpt biljett återlöses ej.
  • Förkomna biljetter ersätts ej.
  • Det är fri placering på tåget.
  • Medhavd alkohol kommer att låsas in på tåget (fås ut i Växjö).
Medlem i Järnkaminerna blir man genom JK:s hemsida, på Östra Station eller på hockeymatcherna. Pris 100 kr. Det kommer även att finnas möjlighet att bli medlem i JK före påstigningen av tåget. Vi önskar att så många som möjligt löst medlemskap före avresa på grund av tidsbrist vid avresa.

Matchbiljett kommer att säljas i Derbybutiken före avresa. Information om när biljetterna släpps kommer att meddelas genom hemsidorna.

Landsortsresenärer:
För våra medlemmar som inte bor i Stockholm finns möjligheten att betala in på postgiro. Från och med 27 januari till 7 februari kan ni betala in 810 kronor på postgirokonto 69 79 79-3 (betalningsmottagare Järnkaminerna). Skriv namn + adress + mobilnummer så skickar vi er biljett före februari månads slut. Skicka även ett mejl med samma uppgifter till [email protected] för att bekräfta er inbetalning. Obs! Tänk på att biljetterna kommer ha en rykande åtgång!

Med tanke på att det inte går något ordinarie SJ-tåg hem från Växjö efter matchen kommer biljetterna till JK-tåget att gå åt fort. Biljetterna säljs efter principen "först till kvarn...". Det går med andra ord inte att boka biljetter, så var ute i god tid!


Vid frågor, mejla [email protected]
Av Pike, © DIF Fotboll

Senaste nyheter